• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Diabetes strømper

Er du på udkig efter strømper der ikke strammer, så er du havnet det helt rette sted. Diabetessokker kan naturligvis bruges af alle, men har fået sit navn, fordi de er særligt velegnet til folk med diabetes, som kan opleve nervebetændelse og åreforkalkning i forbindelse med tilstanden. Vores diabetessokker og sundhedssokker er enten helt uden elastikkant eller med en meget løs én af slagsen

7 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Diabetesstrømper er også til folk uden diabetes

Sokker uden elastik er en efterspurgt vare, og det er ikke kun folk med diabetes og nerveknuder, og deraf særligt sensitive fødder og underben, der efterspørger dem. Vi lever på breddegrader, hvor sokker er en nødvendighed store dele af året, men rigtig mange af os, bryder os ikke om sokker der strammer og hvad gør man så? Man går på udkig efter sokker med løs elastikkant eller sokker uden elastik og dem har vi rigtig god erfaring med hos Hafaro.

Sokker uden elastik

Er du også træt af sokker der strammer og en elastikkant der laver mærker i huden, så kan vi tilbyde flere forskellige løsninger alt efter behov. Vores klassiske diabetesstrømper fås i flere farver og har en bred, vævet afslutning i stedet for den sædvanlige stramme elastikkant. Denne strømpe løser behovet for de fleste, men er du ramt af hævede ben og væskeophobninger eller er fødder og underben sensitive ud over det sædvanlige, så er det vores sundhedssokker, du skal kigge efter. Sundhedssokkerne er kun afsluttet af en enkelt tråd, hvilket giver en særlig fleksibel strømpe.

Sokker store størrelser

Rigtige mænd har store fødder, er der nogen der mener, og netop de store størrelser kan være svære at finde uden elastik. Men den klarer vi hos Hafaro, hvor vi tilbyder lækre luksus diabetiker strømper fra str. 35 og helt op til str. 50. Disse strømper er af mercericeret bomuld, der holder facon og farve bedre efter vask end almindelig bomuld. Strømperne afsluttes af en bredvævet og meget løs, fleksibel kant, der tilpasser sig benet de sidder på.