• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Arbejdsstrømper

Kræver dit arbejde at du bærer sikkerhedssko, ved du også, at det ikke nødvendigvis er komforten, der er i højsædet. Derfor kan et par professionelle arbejdsstrømper være et vigtigt supplement, hvis dine fødder skal komme godt igennem en lang arbejdsdag. Vores arbejdsstrømper har ekstra forstærkning i hæl og tå, en slidstærk og holdbar materialesammensætning, flade søm ved tæerne og et højt indhold af bomuld, og så fås de i to forskellige længder

2 varer

Faldende orden
pr. side

Arbejdsstrømper skåner fødderne

Arbejdsstrømper og arbejds sokker er ikke til at komme uden om, hvis du hører til de mange, der bruger sikkerhedssko og er på fødderne dagen lang. Ligesom det rigtige arbejdstøj er alfa og omega i forhold til de opgaver, du udfører, er arbejdsstrømper en vigtig del af din påklædning og kan gøre en kæmpe forskel for dine fødders velbefindende. Arbejdssokker er ikke bare tykke sokker, men kan noget andet og mere end almindelige sokker. Gode arbejds sokker skal kunne udfylde flere funktioner, så du kan fokusere på dit arbejde uden at bekymre dig om trætte, ømme eller svidende fødder efter en lang arbejdsdag.

Billige arbejdsstrømper af høj kvalitet

Fysisk arbejde kan være krævende ikke bare for kroppen men i høj grad også for fødderne. Derfor er det vigtigt, at den platform dine fødder er, og som du står og går på i mange timer ad gangen, får de bedste betingelser for at bære dig gennem en lang og krævende arbejdsdag. Med et par arbejdsstrømper af høj kvalitet er du godt på vej. Da fysisk arbejde slider på strømperne, skal et par gode arbejdsstrømper være ekstra slidstærke og gerne med forstærkning i tå og hæl, hvor fødderne er særligt udsatte. Og så skal pasformen være i orden, da det er vigtigt, at dine arbejdssokker ikke "krøller" under fødderne eller skaber friktion i skoen. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at dine arbejdsstrømper giver dine fødder mulighed for at ånde og dét kræver et højt indhold af bomuld. Hos Hafaro har vi både korte og lange arbejds sokker af høj kvalitet, så dine fødder kan få samme, gode beskyttelse både sommer og vinter.