• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Ankelstrømper

Her ser du vores udvalg af strømper, hvis længde slutter lige omkring anklen. Tynde ankelstrømper er populære om sommeren til korte bukser, shorts og nederdele, men vi har også ankellange arbejdsstrømper til sikkerhedssko, eller løbesokker og tykke sportsstrømper der slutter omkring anklen. Har du tendes til kolde fødder, kan vores hjemmefutter af uld løse problemet - de luner godt og beskytter både fod og ankel mod stød.

1 vare

pr. side
Faldende orden
pr. side

Ankelstrømper og bare ben

Når foråret titter frem og de første solstråler rammer vindueskarmen, er det tid at skifte de tykke vintersokker ud med ankel strømper. Ankelstrømper er lette sokker der har et lavere skaft, der typisk afsluttes lige over eller under din ankel. Ankelstrømper er især gode strømper til sneakers og andet sporty fodtøj og så fungerer de godt i samspil med shorts, nederdel og kort kjole. En ankelstrømpe er ikke lige så synlig som en almindelig strømpe og tager dermed ikke fokus fra dine bare ben om sommeren. Ankelstrømper er derfor det perfekte strømpe valg i sommerhalvåret.

Ankelstrømper af bambus

Hos Hafaro har vi ankel strømper til hverdagsbrug, arbejdsbrug, fritidsbrug og sportsbrug. Vores ankelstrømper til hverdagsbrug er af silkeblød bambus viscose, som har en høj lugt-, sved- og temperaturregulering, der luner dine fødder om vinteren og køler dem let om sommeren. Da bambus er et særdeles åndbart materiale, får du her et par ankelstrømper særligt velegnet til dig, der hurtigt får fugtige fødder eller lider af fodsved. Vores ankelsokker af bambus fås i flere farvekombinationer og i klassisk sort eller hvid.

Ankelstrømper også til kolde fødder

Vores tykke, polstrede ankelstrømper af uld er sådan nogle, man futter rundt i derhjemme og de fungerer som et rigtig godt alternativ til hjemmesko og sutsko. Ankelstrømperne af uld har form og fleksibilitet som en strømpe, men tykkelsen og den skønne uldpolstring beskytter fødderne effektivt mod stød, kulde og træk og derfor har vi valgt at kalde dem hjemmefutter. De minder lidt om klassiske hyggesokkker, men er noget tykkere og med trykaflastende.