• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601481

Stressbold pride hjerte 3-pak - fast

På lager - levering 1-2 hverdage
99,00 kr.

Stressbold formet som et hjerte i de kærlige, glade og velkendte pride farver. En stressbold er et effektivt redskab til at træne og styrke fysikken, fx når du vil forbedre din muskelstyrke i fingre og hænder, eller er igang med et genoptræningsforløb efter sygdom og skader, hvor gribefunktion og fingerfærdighed skal styrkes.

Men en stress bold er også genial til mental styrketræning, hvis du har brug for at flytte fokus fra stress, uro og bekymringstanker. Når du klemmer om bolden, har det nemlig en beroligende og afstressende virkning på sindet.

 Mindsker uro og stress

 Styrker din gribefunktion

 Forbedrer muskelstyrken

Stressbold øger blodomløbet

En anti-stress bold fås i flere former og farver, og fælles for dem alle er, at de sætter effektivt gang i blodtilførslen, når du trykke på dem. En stressbold er derfor velegnet til dig, der er begrænset i hverdagen af gigtplagede fingre, kolde hænder eller følelsesløshed i fingrene.

Stress bold mindsker koncentrationsbesvær

En stressbold er effektiv som redskab til at flytte fokus fra hoved til krop. Når du klemmer, trykker eller ruller bolden med hænderne, fjerner det tankerne fra stress, bekymringer og tankemylder, så bolden nærmest fungerer som en lille ventil. En stress bold er derfor en effektiv og hyggelig løsning til urolige børn eller voksne med koncentrationsbesvær.

Gode øvelser med en stressbold:

Vil du styrke håndleddet kan du klemme om det farverige stress hjerte med hele hånden i 3 sek. ad gangen - gentag 15-20 gange.

Vil du styrke din fingerfærdighed kan du klemme om det farverige stress hjerte mellem tommelfinger og hver af de andre fingre efter tur.

Indeholder: pakke med 3 stressbolde formet som et regnbue farvet pride hjerte, så du har én til bilen, kontoret og natbordet.

Se hele vores sortiment af anti-stress bolde.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Stressbold pride hjerte 3-pak - fast
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne