• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601163

Stress terapi ler der styrker hænder og håndled

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 50,00 kr.
Regular Price 99,00 kr.

Stress bold i form af terapi ler er udarbejdet i et materiale der minder om modellervoks og har til formål at træne og styrke muskulaturen i fingre, hænder og håndled. Stress ler kan med fordel benyttes til genoptræningsøvelser og for at styrke mobiliteten i svage fingre og hænder. Øvelser med leret forbedrer blodgennemstrømningen i hånd og håndled og reducerer toksiner og ophobninger. Er også velegnet hvis du har gigt i fingrene eller døjer med seneskedehindebetændelse.

Stress terapi ler eller putty ler, som det også kaldes, fungerer som en stress bold med den samme beroligende, afstressende virkning til følge, når man holder fokus på øvelserne. Leret hjælper krop og sind til at slappe af, fordi du glemmer kilden til stress og spændinger og kan fungere som afledningsmanøvre ved frustrationer, nervøsitet og uro. Stress ler er derfor også velegnet som stress legetøj til urolige børn, der har brug for hjælp til at bevare koncentrationen.

Stress terapi ler er ET specialiseret hjælpemiddel til svage hænder og fås i forskellige farver, der hver især indikerer den modstand leret repræsenterer. 1 dåse indeholder 85g. som er en fin håndfuld.

Se vores andre produkter indenfor håndtræning.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Stress terapi ler der styrker hænder og håndled
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne