• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601430

Siddepude af gel med bikubestruktur XL model

På lager - levering 1-2 hverdage
  • Køb 2 for 150,00 kr. pr styk og spar 25%
Bedømmelse:
100 % of 100
199,00 kr.

Siddepude af trykaflastende gel med bikubestruktur i stor størrelse XL der fordeler din kropsvægt, så trykket på haleben og bækken reduceres.

Denne siddepude til voksne er med sin rummelige størrelse på hele 46 x 43 cm særligt velegnet til dig med brede hofter og bagdel, der er på udkig efter en trykaflastende gel pude, som har en lidt større siddeflade end vores almindelige gel pude.

Med pudens skånsomme bikubestruktur kan du afhjælpe og lindre eventuelle rygsmerter, ligesom du får lettere ved at opretholde en behagelig og rank siddestilling, der skåner din lænd og rygsøjle.

Effektiv trykaflastning

Lindrer iskias

Velegnet ved rygsmerter

Effektiv trykaflastning

Gel pudens smarte bikubestruktur er bygget op omkring et net af huller, som lader luften passere frit og giver en let affjedrende fornemmelse. Det betyder, at bagdelen ikke udsættes for samme tryk som på en almindelig fast siddepude. Puden er også velegnet under graviditet og efter fødsel.

Elastisk og fleksibel

Siddepudens elastiske struktur giver en enorm fleksibilitet, så puden nemt kan rulles sammen og tages med til siddende arrangementer eller i kufferten, når du skal på ferie. Brug puden på en kontorstol, køkkenstol, i lænestol eller kørestol eller køb en ekstra og brug den i bilen.

Høj åndbarhed

Kølende gel med frie, gennemgående luftkanaler giver optimal åndbarhed, så du ikke får det for varmt, når du sidder på puden. Denne type siddepude kendes også under betegnelsen "honningpude".  

  • Stor størrelse XL på 46 x 43 x 3 cm
  • Kan bære op til 120 kg
  • Højelastisk gel materiale sikrer optimal komfort
  • Holder formen bedre end en almindelig siddepude
  • Kan rulles sammen og tages med på farten

Indeholder: Siddepude af TPR gel inkl. mørkt betræk med lynlås. Betrækket er af polyester med skridsikre dutter på undersiden og vaskbart ved 30 grader. Mål ca: 46 x 43 x 3 cm. Max vægt ca. 120 kg. ved større vægtpåvirkning mindskes effekten og der er risiko for, at man sidder gelen flad.

Tag også et kig på hele udvalget af siddepuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Siddepude af gel med bikubestruktur XL model
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne