• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601292

Rygstrækker med tre justerbare positioner

På lager - levering 1-2 hverdage

Rygstrækker med tre positioner og 94 akupressur massageknopper. En rygstrækker er et effektivt træningsredskab, der er udviklet til udstrækning af lænd og udstrækning af ryg. Med et dagligt rygstræk kan du lindre kroniske rygsmerter, korrigere ubalance i din positur, genoprette kroppens naturlige lændesvaj samt forbedre fleksibiliteten i skuldre og rygmuskulatur. Denne rygtræner har tre justerbare positioner:

  • Første pos. er til begyndere og giver et let stræk (for mange er denne pos. nok)
  • Anden pos. er til øvede og giver et moderat stræk
  • Tredje pos. er til øvede og giver et dybt stræk
 

Døjer du med ondt i lænden, findes der masser af gode lændeøvelser og rygøvelser, som kan være med til at afhjælpe smerterne. Dog er det ikke altid nemt at implementere i en travl hverdag og så er rygstrækkeren en rigtig god løsning. Start med at bruge rygstrækkeren få minutter om dagen og øg længden efterhånden, som ryg og lænd bliver mere smidig. Som øvet er 5 minutters daglig brug helt optimalt.

Udover at du får strukket ryg, lænd og skuldre godt igennem, giver rygstrækkerens akupressurpunkter dig samtidig en blid massage, som er med til at øge blodtilførslen i området, så muskelspændinger, infiltrationer og stivhed lettere opløses. Resultatet er færre rygsmerter, en øget mobilitet samt en rankere kropsholdning.

HUSK altid at kontakte egen læge eller andet sundhedsfagligt personale inden brug af rygstrækkeren, hvis du har alvorlige problemer med ryggen.

Rygstrækkeren støtter op til 90 kg. og kommer i to dele, der skal klikkes sammen. Af ABS.

199,00 kr.
Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne. Mandag til fredag 09:00 - 15:00