• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601300

Rygvarmer af merinould og kameluld til lændesmerter

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
93 % of 100
249,00 kr.

Rygvarmer af merino- og kameluld der reducerer, forebygger og lindrer lændesmerter.

Her er tale om en kombineret lændestøtte og rygstøtte der med sin lækre kombination af merinould og kameluld beskytter mod fugt og kulde, opretholder kroppens optimale temperatur og tillader huden at ånde frit.

Merinould føles blødt og behageligt

Lindrer lændesmerter

Øger blodcirkulationen

Foruden at give let støtte, får du også her en effektiv og ikke mindst naturlig rygvarmer og lændevarmer af uld.

En lændestøtte af uld er blød og varm og har en helende effekt på stivhed, ømhed og smerter, da den øger blodcirkulationen, som leverer proteiner, ilt og næringsstoffer til det område, du ønsker at behandle - i dette tilfælde lænd og nedre ryg.

Lændevarmeren har justerbart elastikbælte der nemt kan fastgøres hvor som helst på den udvendige velour, så du opnår god komfort og sikrer at lændevarmeren bliver på plads, selv når du er aktiv.

Merinould føles blødt og behageligt mod huden, har antibakterielle egenskaber og er blandt andet modstandsdygtigt over for snavs og støvmider.

Kombinationen med kameluld sikrer nogle helt specieller fibre i dette varmebælte, der er dobbelt så lette, mere slidstærke samt besidder en endnu højere sved- og fugtabsorbering end almindelig fåreuld.

Denne lændestøtte kan varmt anbefales til dig, der har brug for lidt ekstra støtte, varme og massage i lænd og ryg og er særligt velegnet hvis du arbejder meget udendørs eller kører langt i bil eller lastbil.

Indeholder: justerbar rygvarmer af indvendigt: 10% kameluld/90% merinould - Udvendigt: velour af 100% polyester. L: uldstykke ca. 68 cm. L: inkl. elastik ca. 116/131 cm. H: bagstykke ca. 24 cm.

Dette produkt er Woolmark og Øko-tex certificeret.

Se vores sortiment af uldprodukter.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rygvarmer af merinould og kameluld til lændesmerter
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne