• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601271

Rygpude af fast memoryskum med formstøbning

På lager - levering 1-2 hverdage
199,00 kr.

Rygpude med formstøbning der er velegnet på kontorstolen eller i bilen, hvor den giver en fantastisk støtte til hele rygmuskulaturen og hjælper dig til en mere oprejst og korrekt siddeposition, hvor du undgår at falde sammen i ryggen.

En rygpude som denne, af fast memoryskum, er både fleksibel og behagelig i brug, da den tilpasser sig personen, som bruger den og kan placeres efter behov. Rygpuden er perfekt til dig, der sidder på kontor, enten ude eller hjemme, og har svært ved at hvile ordentligt på stolen.

Døjer du med muskelinfiltrationer og rygsmerter i løbet af dagen, vil en rygpude, som denne, støtte effektivt op omkring den midsterste samt nederste del af ryggen og styrke din rygmuskulatur, så du undgår at falde sammen i overkroppen. Rygpuden giver et behageligt løft af rygsøjlen og støtter samtidig lænden til et naturligt svaj. Rygpuden er også super velegnet i bilen.

Ergonomisk rygpude af formstøbt memoryskum med aftageligt betræk der kan vaskes ved 40 grader. 54 x 42 x 9 cm. Se vores andre rygpuder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rygpude af fast memoryskum med formstøbning
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne