• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601165

Powerball der styrker hænder og håndled - stor model

Produktet er ikke på lager
129,00 kr.

Powerball er udarbejdet i fast, men fleksibel gel der ligger godt og behageligt i hånden. Den effektive bold træner og styrker muskulaturen i fingre, hænder og håndled. Powerball bruges til at styrke mobiliteten i svage fingre og hænder og er også velegnet under genoptræning fra skader som golfalbue og tennisalbue.

Øvelser med powerball øger blodcirkulationen i hænder og håndled og reducerer toksiner og ophobninger og er god ved gigt i fingrene eller seneskedehindebetændelse i håndleddet.

Powerball minder om en stress bold og du opnår den samme beroligende, afstressende virkning, når du klemmer om den, da fokus skærpes på netop den og intet andet. Øvelser med powerball hjælper krop og sind til at slappe af, mindsker stress og spændinger og fungerer som afledningsmanøvre ved frustrationer, nervøsitet og uro. Powerball er derfor også velegnet som stress legetøj til urolige børn, der har brug for hjælp til at bevare koncentrationen.

Powerball er fra hollandske Vitility, der har specialiseret sig i hjælpemidler til svage hænder. Den fås også i mindre størrelser her. Dia ca. 6,8 cm. Af TPR gel som er fri for PVC og BPA.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne