• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601166

Powerball der styrker hænder og håndled - flere størrelser

På lager - levering 1-2 hverdage
As low as 99,00 kr.

Powerball er udarbejdet i fast, men fleksibel gel der ligger godt og behageligt i hånden, alt efter hvilken størrelse, du vælger. Den effektive træningsbold styrker muskulaturen i fingre, hænder og håndled, så blodcirkulationen øges og toksiner og ophobninger reduceres.

Powerball bruges hovedsageligt til at styrke mobiliteten i svage fingre og hænder og som genoptræningsredskab efter ulykker eller skader som golfalbue og tennisalbue. Den er også god ved gigt i fingrene eller seneskedehindebetændelse i håndleddet.

Powerball minder om en stress bold og giver samme beroligende, afstressende virkning, når du klemmer om den. Den hjælper krop og sind til at slappe af, mindsker stress og spændinger og er en perfekt afledningsmanøvre ved frustrationer, nervøsitet og uro. Powerball bruges også i stor stil som stress legetøj til urolige børn, der har brug for hjælp til at skærpe koncentrationen.

Powerball er fra hollandske Vitility, der har specialiseret sig i hjælpemidler til svage hænder. vælg mellem flere størrelser. Af TPR gel som er fri for PVC og BPA.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne