• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609050

Pigmåtte - til gigt, spændinger, fibromyalgi og smertelindring

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Priser fra 199,00 kr.

Pigmåtte med 6210 stimulerende punkter der giver dig effekten fra akkupunktur direkte på stuegulvet og derfor også kaldes en akupunktur måtte eller en sømmåtte. Læg dig i forskellige positioner på måtten og tryk dig til færre spændinger, stive led, ømhed og smerter - du vil hurtigt opleve en forhøjet livskvalitet!

Pigmåtten består af en ganske alm. skummåtte med aftageligt bomuldsbetræk, hvor der sidder over 6000 små trykpunkter af ABS. Trykpunkterne stimulerer effektivt blodcirkulationen og lymfesystemet, løsner op for muskelspændinger og ledsmerter og kan i løbet af blot 5 minutters strategisk tryk på et udsat område, løsne op for stive og fastlåste muskler. 

Kontinuerlig brug af akupunktur måtten kan være med til at fremme fordøjelsen, reducere stress og angst og give en bedre nattesøvn. Acupress måtten kan med fordel bruges i forbindelse med  yoga-, pilates- eller meditationsøvelser.

Akupunktur måtten løsner op for muskelinfiltrationer og overbelastede led og giver umiddelbar smertelindring i ryggen, nakken, skuldrene, lænden, haleben og baglår og naturligvis fødderne. Trykpunktsmåtten er i folkemunde også benævnt som fibromyalgi måtten, da patienter med fibromyalgi ofte oplever en positiv effekt efter brug af måtten. Også senebetændelse og gigtsmerter kan reduceres ved brug af trykpunktsmåtten.

Anvendelse: Brug akupunktur måtten direkte på bar hud for optimal effekt eller med et tyndt lag tøj på, alt efter hvor følsom huden er. Det må gerne kunne mærkes, at du ligger, sidder eller står på måtten. Bevæg dig gerne ganske let, tryk eller rul og skift mellem de udsatte områder og vend tilbage til udgangspunktet. Mærk hvordan belastningen og presset fra måtten mindskes, i takt med at muskler og led varmes op og blodcirkulationen øges. Det er helt normalt at huden bliver rød lige efter brug. Anbefales ikke til gravide.

Af polyurethan skum, 100% bomuld og ABS plast. Mål ca: 72 x 42 x 2 cm. Aftageligt betræk med velcrolukning. Betrækket bør håndvaskes. 

Se også vores sampak med pigmåtte og pigpude.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pigmåtte - til gigt, spændinger, fibromyalgi og smertelindring
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne