Gratis fragt ved køb over 399,-
Levering 1-2 hverdage
90 dages returret
5 stjerner på Trustpilot

Varen blev lagt i indkøbskurven

Tøjbøjler

En bøjle er ikke bare en bøjle, i hvert fald ikke hvis du sammenligner med de tøjbøjler, du kan købe her hos os. Hos Hafaro går vi skridtet videre og præsenterer dig for tøjbøjler til rejsebrug, pladsbesparende multibøjler, 5-dobbelte buksebøjler og 8-dobbelte tøjhængere med 360 graders funktion. Så trænger du til at rydde op i klædeskabet og få mere plads til tøjet, så kig vores tøjbøjler igennem og find alletiders praktiske løsninger her.

Tøjbøjler

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Tøjbøjler ud over det sædvanlige

Trænger du til mere plads i klædeskabet og har du brug for et helt nyt bøjlekoncept, er du kommet til det rette sted. Vores multibøjler med plads til sommertøj, skjortebluser og andre lette tekstiler organiserer dit tøj på en helt ny måde. Multibøjlerne leveres i en pakke med 8 stk. der hver især kan rumme 5 alm. bøjler - du får således et pladsoptimeringssystem til hele 40 stykker tøj til en ganske favorabel pris. Det geniale ved multibøjlerne er, at de opbevarer dit tøj lodret i stedet for vandret og giver dig op til 3 gange mere plads i klædeskabet.

Er det bukser og benklæder du har mange af, kan du få glæde af vores supersmarte og fleksible buksebøjle, der kan rumme 5 par på én gang. Designet er innovativt og giver dig mulighed for at hænge bukserne både vandret eller lodret alt efter plads og behov. Stængerne er bevægelige, så du nemt kan hive det par bukser ud, du lige står og skal bruge. En buksebøjle er effektiv til dig, der gerne vil bevare pressefolderne i dit pæne suit eller sikre at dine chinos stadig ser nystrøgne ud flere dage efter, du har haft strygejernet fremme.

Bor du småt og hænger dit tøj på et tøjstativ er både multibøjler, buksebøjler og tøjhænger geniale hjælpere, når du har brug for at skabe mere plads på stativet.

Fold dit tøj professionelt

Har du også altid beundret, hvordan tøjet i en tøjbutik kan være så perfekt foldet. Vi, der bare folder tøjet løst sammen, eftersom det alligevel skal ind at ligge på en lukket skabshylde, besidder muligvis ikke den samme perfektionisme, iver og motivation som de ansatte i en tøjbutik. Men hvad nu hvis du fik adgang til et redskab, der ikke bare kunne folde tøjet for dig, men også sikre at det blev gjort på samme måde hver gang. Hos Hafaro har vi en tøjfolder til trøjer, bluser, t-shirts, bukser, kjoler, viskestykker og håndklæder, der hjælper dig med at lægge dit tøj sammen på en nem og ensartet måde, så du kan åbne klædeskabet og skabe dit et stolt overblik over snorlige rækker af sammenfoldet tøj.

Smid aldrig fnulrede bluser ud igen!

Du kender det sikkert, den lækre, lune vintervams der er blevet helt fnulret i den ene side, fordi det er der, du har din taske hængende over skulderen eller ærmerne på dine dyre cardigans, der pludselig ser slidte og fnulrede ud, fordi du sidder ved PC'en og taster dagen lang. Har du før forsøgt at løse problemet med et barberblad eller en saks, kan du nu ånde lettet op, for det eneste der virkelig dur, er en elektrisk fnugfjerner, der skånsomt men præcist skærer alle de små, sammenfiltrede fnugbolde af og efterlader dit tøj som nyt igen.