Levering 1-2 hverdage
Dansk kundeservice tlf. 91 25 21 61
90 dages returret

Varen blev lagt i indkøbskurven

Skoopbevaring

Nogen vil påstå, at man ikke kan få for mange sko. Vi mener dog, at man godt kan have så mange, at man ligefrem falder over dem i entréen. Den klassiske problemstilling med for mange sko og for lidt plads, vil vi gerne hjælpe dig med at løse. Derfor har vi samlet et udvalg af smart skoopbevaring til både store og små behov. Se vores skoreoler og skostativer, der udnytter rummet i højden og giver dig gulvpladsen tilbage.

Skoopbevaring

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Du kan nemt få plads til dine sko på en nem og praktisk måde med vores bud på smart skoopbevaring. Har du pladsmangel i dit hjem, så anbefaler vi, at du får familiens sko væk fra gulvets vandrette flader. I stedet for skal du tage husets lodrette linjer i brug – hæng skoene op på væggen eller døren og spar plads! 

Skoreol til dør

Vil du gemme dine sko lidt af vejen, men samtidig have nem adgang til dem i det daglige, så tag en dør i brug. Vores praktiske skoreol til dør kan sættes op på døren – helt uden at du skal bore huller. Skoreolen giver dig plads til mellem 24-30 par sko, som du kan gemme væk på bagsiden af en dør, fx ind til kontoret, soveværelset eller et pulterkammer. Hele reolen består af tre moduler, der kan klikkes sammen til et stort. Vil du hellere montere skoreolen på væggen, kan det også lade sig gøre med de medfølgende ophæng.

Skoopbevaring til alle behov

Har du rigtig mange sko, så bør du tage et kig på vores fritstående skoreoler. Vi har både åbne skoreoler og skoreoler med et praktisk roll-up gardin, så du ikke nødvendigvis skal have udsyn til skosamlingen hele tiden. Vores største skoreol har plads til ca. 36 par sko, afhængig af størrelse og type. Er dit behov lidt mindre, så er de smarte selvklæbende skoholdere måske noget for dig. Skoholderne har plads til ét par sko i hver, men du får 4 stk. i en pakke. De kan klæbes på alle rene og tørre flader, så du kan udnytte pladsen forskellige steder i huset. Fx i klædeskabet, på siden af en reol eller lignende. En anden løsning til sko, der opbevares i en reol eller på en hylde, er sko organizers. Her stables dine sko parvis ovenpå hinanden og derved fylder de mindre på hylden. Sko-organizeren kan justeres til alt fra sneakers til stiletter.

Skotørrer

En skotørrer er en uundværlig hjælp til børnefamilien i de kolde og våde måneder i Danmark. Sko og støvler, der er blevet våde af regn, sne og sjap tørrer hurtigt i den elektriske skotørrer. Der er plads til fire par våde sko ad gangen, så børnenes fodtøj hurtigt kan blive klar til mere udeleg og vandpjaskeri. Brug også skotørreren, når du har vasket sneakers, hjemmesko eller andet for en lynhurtig tørring.