Levering 1-2 hverdage
Dansk kundeservice tlf. 91 25 21 61
90 dages returret

Varen blev lagt i indkøbskurven

Indeklima

Dit indeklima betyder en hel del for din sundhed. Drømmer du om en frisk, ren og sprød luft, sådan som du kender det fra en nåleskov, et vandfald eller efter et brag af et tordenvejr, så er du kommet til det rette sted. Vores luftrensere fra Beurer kan filtrere dit indeklima med op til 99,5% og fjerner både støv, bakterier og skadelige luftarter. I kategorien her finder du både luftrensere med 3-lags filter samt forskellige diffusere til æteriske olier.

Indeklima

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Aroma diffuser spreder stemning

Mærker du også ren lykkefølelse, når nogen skræller en appelsin, kan det skyldes minder om en tryg jul i familiens skød. Sansecellerne i næsen er som de eneste direkte forbundet med hjernebarken. Her sendes lugtesignalerne videre til det limbiske system, som tager sig af følelser og hukommelse og det er årsagen til, at forskellige lugte kan fremkalde en speciel følelse og vække særlige minder.

En aroma diffuser til æteriske olier kan fyldes med præcis den duft, du ønsker og kan bruges efter behov i hjemmets forskellige rum. Har du brug for ro og hvile, kan lavendel have en beroligende effekt f.eks. i soveværelset, hvorimod eucalyptus og perbermynte skærper koncentrationen og er den helt rette duft på hjemmekontoret eller under lektielæsningen.

Hos Hafaro har vi diffusere i flere størrelser og prisklasser og et stort udvalg af æteriske olier, så du kan tilføre dit hjem lige præcis den duft, stemning og atmosfære, der fungerer bedst for dig. Men en aroma diffuser spreder ikke kun dufte, den renser også luften og fjerner ubehagelige lugte ved hjælp af damp og ultralyd.

Få det bedste indeklima med BEURER luftrenser

Et dårligt indeklima kan være skadeligt for helbredet og symptomerne kan være både hovedpine, allergi og problemer med luftvejene. Vi opholder os rigtig meget indendørs, specielt i vinterhalvåret og det er ikke altid godt for trivslen.

Vil du forbedre dit indeklima effektivt én gang for alle, er en luftrenser med 3-lags filtersystem og UV-lys fra Beurer et virkelig godt valg. Med en filtreringspræstation på hele 99,5% vil du opleve en markant forskel i dit indeklima, når du bruger en luftrenser. Den fjerner både støv, pollen, dyrehår, lugte, bakterier, vira og skadelige luftarter ved hjælp af et præfilter, et aktivt kulfilter og til sidst et EPA E12 filter, der lige sørger for at få det sidste med.

Hos Hafaro har vi en luftrenser med ion-funktion, der frisker luften op på samme måde som efter et kraftigt tordenskrald. Det efterlader et indeklima, der føles rent, friskt og sprødt og skaber de bedste betingelser for et sundt helbred. En skøn oplevelse der er svær at undvære, når man først har prøvet det.

5 tips til et sundere indeklima:

  • - Luft ud flere gange om dagen og sørg for at skabe gennemtræk

  • - Få en effektiv udsugning på badeværelset

  • - Installer en emhætte med et kraftigt sug i køkkenet

  • - Undgå at tørre tøj indenfor

  • - Ryg udendørs og begræns stearinlys, pejs og brændeovn