• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601313

Nakke varmer af merinould og kameluld

På lager - levering 1-2 hverdage
149,00 kr.

Nakkevarmer af en lækker, naturlig blanding af merinould og kameluld, der fungerer som en unik og effektiv beskytter ved nakkestivhed, infiltrationer, forkølelse og snue. Ulden beskytter optimalt imod fugt, træk og kulde og hjælper dig til at opretholde en naturlig kropstemperatur uden at overophede eller få dig til at svede.

Nakkevarmerens fleksible velcrolukning kan justeres efter behov og er med til at sikre dig en behagelig, blød og dejlig varm følelse af velvære i nakkeområdet. Nakkevarmeren hjælper til at stimulere blodcirkulationen og gør den velegnet i forbindelse med nakkestivhed, muskelinfiltrationer og ved piskesmæld.

Nakkevarmeren er rigtig god til dig, der er udsat for træk eller har det med at spænde op i nakken, når du for eksempel sidder og arbejder med kan bruges i mange situationer, når du gerne vil beskytte og holde nakken varm og fleksibel. Den skønne, bløde blanding af merinould og kameluld føles behagelig mod huden og irriterer ikke huden.

Uld er kendetegnende ved at være antibakteriel, allergivenlig og modstandsdygtig overfor snavs og støvmider.

Nakkevarmer af inderst: 10% kameluld/90% merinould - yderst: velour af 100% polyester. Kan håndvaskes eller vaskes på uldprogram. Dette produkt er Woolmark og Øko-tex certificeret.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne