• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601201

Nakke varmer med magnetterapi og turmalin

På lager - levering 1-2 hverdage
249,00 kr.

Nakkebind med effektiv magnetterapi og turmalin der giver en dyb, gennemtrængende varme og derfor også kaldes en nakke varmer. Nakkebindet indeholder 3 magneter á 2000 gauss, der styrker kroppens egne magnetiske felter og giver en markant forbedret blodgennemstrømning.

Turmalin er et mineral, der reflekterer kroppens egne infrarøde bølger tilbage i kroppen og skaber negative ioner, så blodcirkulationen øges og affaldsstoffer frigives - det løsner op for muskelinfiltrationer, stivhed og ledsmerter. I dette nakkebind er turmalinen brugt i knust form (indenfor alternativ behandling bruges turmalin som smykkesten til at frigive spændinger, afbalancere kroppens energi og booste immunsystemet).

Når man er ramt af led- og muskelsmerter eller nakkestivhed, er det vigtig at blodcirkulationen kan levere proteiner, ilt og næringsstoffer til det ramte område. Med dette nakkebind vil du mærke varmen efter ca. 5-20 minutter, men det kan også opleves som en isnende fornemmelse, da nakkebindet reagerer på halsens temperatur.

Dette nakkebind kan bruges omkring hals og nakke på max. 44 cm. i omkreds.

Anbefalet brug: I starten 30-60 minutter, derefter kan langsomt optrappes. Det er normalt at opleve rødmen og let svien i starten, men dette aftager, når blodgennemstrømningen er kommet godt igang.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke rigtig mærker noget? Brug nakkebindet i længere tid ad gangen, så det magnetiske felt får bedre mulighed for at tilpasse sig halsens temperatur. Du kan også fugte nakken med en klud, så varmen aktiveres.

Hvad gør jeg, hvis varmen bliver for intens? Tag nakkebindet af og dup eventuelt lidt mælk på huden.

OBS! Må ikke anvendes af folk med pacemaker eller i nærheden af en insulinpumpe, da magnetterapi kan forårsage elektriske forstyrrelser i enhederne. Bør ikke anvendes af gravide eller små børn.

 

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne