• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601257

Dobbelt lacrosse bold til vævsmassage

På lager - levering 1-2 hverdage
99,00 kr.

Lacrosse bold med to blackroll kugler der hænger sammen på midten og gør den særligt velegnet til massage af ryg, lår, ben eller arme. En dobbelt lacrosse bold masserer i dybden og tager fat i både muskler og fascia, som er kroppens bindevæv. En massageform som denne øger blodcirkulationen markant, hvilket hjælper til at ilte blodet bedre og transportere affaldsstoffer væk, ligesom den dybe vævsmassage samtidig løsner op for infiltrationer og muskelspændinger.

Døjer du med ryg- og nakkesmerter, kan du placere lacrosse bolden mellem væggen og din krop, mens du stille og roligt bevæger dig op og ned eller fra side til side og lader blackroll kuglerne arbejde i dybden, der hvor du føler mest behov for det - du kan også ligge på gulvet. Vævet holder sammen på kroppens muskler, men kan blive knudret og miste sin elasticitet. Ved hjælp af den dobbelte massagekugle kan du genskabe elasticiteten og smidigheden.

For at opnå optimal effekt bør du rulle dagligt over en længere periode. Hvis du bliver for øm, kan du nøjes med at rulle hver anden eller tredje dag.

Lacrosse bold af hård EEP plast. Let at rengøre, hudvenlig og lugtfri. Mål ca. 16 x 8 x 8cm. Må ikke rulles direkte på knoglerne.

Se hele vores sortiment af massagebolde

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne