Levering 1-2 hverdage
Dansk kundeservice tlf. 91 25 21 61
90 dages returret

Varen blev lagt i indkøbskurven

Vipper og bryn

Markerede bryn og lange øjenvipper giver en smuk indramning af dine øjne. Ved at farve dine vipper og bryn, får dit ansigt karakter og liv, helt uden at du skal bruge tid på at lægge makeup om morgenen. For de fleste betyder det faktisk, at man kan lægge mascaraen på hylden. Løsningen er holdbar og resultatet forringes hverken af brusebade eller svømmeture. Her finder du bryn og vippefarve, kunstige øjenvipper, vippeserum og forskellige redskaber til bryn og vipper.

Vipper og bryn

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Pincet med lys giver en præcis plukning af øjenbryn

Det er ikke altid nemt at fange de små dun og hår i ansigtet med en pincet. Når du plukker øjenbryn, er det svært at komme til. Og er hårene lyse, er de endnu sværere at se, når man kommer til at skygge for lyset med sin hånd. Men du kan faktisk plukke dine øjenbryn til perfektion, selv uden frisørens eller kosmetologens hjælp. Vores smarte pincet med lys har en integreret LED-lampe, der straks spotter de små, fine hår. De præcise spidser gør det nemt at fange både de tynde dun og de lidt stridere hår. Pincetten med lys er også praktisk ved splinter i fingre og tæer

Så let er det at farve brynene hjemme

Velplejede og markante bryn er in. Men det behøver ikke koste dig en formue at holde dine bryn pæne og flot formet. Du kan sagtens farve dine bryn derhjemme og stadig få et superflot resultat. Hos Hafaro forhandler vi Hanne Bang brynfarve til hjemmefarvning i fire forskellige nuancer, som er nem at anvende. Sørg for at have helt rene og tørre bryn, når du går i gang. Påfør farven med en applikator på dine brynhår. Du kan nemt fjerne farven med en vatpind, hvis du rammer ved siden af. Lad farven virke i cirka 5 minutter og tør af med en fugtig vatrondel. Den medfølgende balsam bruger du til efterbehandling af brynene, så de forbliver stærke og sunde. Brynfarven holder i flere uger, og en pakke rækker til 20 behandlinger. 

Kunstige øjenvipper til enhver anledning

Lange øjenvipper er smukke og sensuelle og giver en ekstra wauw-effekt, når du skal i byen. Med de falske øjenvipper fra Hanne Bang er det nemt selv at sætte dem på. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller alt efter humør og anledning f.eks. ekstra lange vipper, kraftige vipper, kortevipper, adskilte vipper og assymetriske vipper for blot at nævne nogen - mulighederne er mange. Vipperne er håndlavede og behagelige at have på. I hver pakke er der 2 sæt øjenvipper, lim og en brugsvejledning.