Gratis fragt ved køb over 399,-
Levering 1-2 hverdage
90 dages returret
5 stjerner på Trustpilot

Varen blev lagt i indkøbskurven

Vedligeholdelse

MED DEN RETTE VEDLIGEHOLDELSE KAN DINE MAKEUP PENSLER HOLDE RIGTIG LÆNGE!

Hver gang du bruger dine makeup pensler, samler der sig makeuprester, olie og andet skidt i hårene – dette skidt kan nemt ende i dine porer og i værste fald forårsage uren hud. Heldigvis er det hurtigt og nemt at rengøre penslerne selv og med disse få men gode råd, sikrer du ikke bare en flot makeup, men også at dine pensler holder rigtigt længe.


Vedligeholdelse af makeup børster


SÅDAN RENGØR OG VEDLIGEHOLDER DU DINE MAKEUP PENSLER PÅ UGENTLIG BASIS:
Vask penslerne i en mild, uparfumeret sæbe eller shampoo - du kan selvfølgelig også investere i en dyr børsteshampoo til formålet, men det er slet ikke nødvendigt. Når du vasker penslerne, er det vigtigt, at der ikke kommer vand ned i skaftet, da en opløsning af limen får hårene til at løsne sig – dette undgår du ved at holde selve penselhovedet nedad under hele processen. Som et alternativ kan du også bruge neutrale, uparfumerede vådservietter – samme slags som man bruger til babyer.


Når al sæbe er vasket af og vandet er dryppet fra, skal penslerne ligge fladt på et håndklæde og lufttørre. Stiller du dem op, risikerer du, at overskydende vand drypper ned i skaftet, så limen opløses og hårene løsnes. Penslerne må under ingen omstændigheder føntørres.


Stryg altid dine pensler med hårene, ligesom når du kæler med en hund eller en kat. Det er vigtigt, at du ikke maser penslerne ned i f.eks. øjenskygge eller rouge, eller i sæbevandet, når du rengør dem.

 

Rengøring af make-up børster


Pensler som bruges til særligt cremede eller olieholdige produkter, såsom læbestift og foundation, kan være svære at få helt rene. Her kan det være en rigtig god idé at tage en olie til hjælp – f.eks. en helt alm. olivenolie fra køkkenskabet. Når man bruger olie på sine pensler, er det dog vigtigt, at rækkefølgen er i orden - først hældes en lille sjat olie ud på et stykke køkkenrulle og penslen stryges stille og roligt frem og tilbage over papiret med olien på. Derefter påføres den uparfumerede shampoo direkte på penslen uden brug af vand, så olien samtidig opløses. Skyller du først penslen med vand, tager det rigtig lang tid og mange gange vask at få penslen helt ren igen.

Når dine pensler ikke er i brug, er det en god idé at opbevare dem i den medfølgende taske eller etui, da støvpartikler meget nemt finder vej til hårene.

 

Som et alternativ kan du bruge det unikke "Brushegg", som gør det endnu nemmere at rengøre dine pensler. Du kan købe Brushegg her

brushegg


Det er helt normalt, at din pensel fælder lidt i starten. Det er blot overskydende hår, der naturligt falder af når den tages i brug. Alle vores pensler bliver manuelt gennemgået, inden de afsendes fra vores lager.

Har du andre gode råd til vedligeholdelse af makeup pensler, er du meget velkommen til at sende os en mail på info (a) hafaro.dk