Levering 1-2 hverdage
Dansk kundeservice tlf. 91 25 21 61
90 dages returret

Varen blev lagt i indkøbskurven

Manicure

Velplejede hænder og negle er mindst lige så vigtige for din fremtoning, som evnen til at kunne gi' et godt, fast håndtryk. Hænderne er udsat for kulde, varme, vind og vejr og kræver omhyggelig pleje, hvis du vil bevare en blød og glat hud. Det kræver ikke alverden blot lidt ekstra opmærksomhed og nogle, få gode redskaber. Se det spændende udvalg til hænder og negle herunder.

Manicure

Sorter faldende

   

16 vare(r)

Sorter faldende

   

16 vare(r)

Førstehjælp til tørre hænder

Har du tørre hænder er du bestemt ikke den eneste. Hver gang vi vasker vores hænder, fjerner vi fugt fra huden og det kan skade den naturlige fugtbarriere. Derfor bør du altid slutte af med at bruge en god, nærende håndcreme, når du har vasket dine hænder. Hos Hafaro har vi en lækker, velduftende håndcreme i håndtaskestørrelse fra Lavera naturkosmetik, der straks giver bløde, glatte hænder.

Vil du gerne forkæle dine hænder lidt ekstra, kan du supplere med en håndmaske der er endnu mere effektiv end almindelig håndcreme. En håndmaske fungerer som et sæt engangshandsker rigt fugtet med naturlige, nærende og genoprettende ekstrakter, der bæres i 15 minutter, hvor den plejer huden og giver den et vaskeægte fugtighedsboost. Håndmasker er særligt velegnet til vejrskadet eller aldrende hud, men er også noget for dig, der bare vil have sunde, bløde og smidige hænder.

Hos Hafaro har vi også lækre gel handsker, der består af et par fintstrikkede fingervanter coated indvendigt med E-vitamin, lavendel essens og naturlige olier, som kan bruges efter behov, når hænderne hviler. handskerne kan bruges ca. 40 gange før de skal udskiftes og bruger du dem jævnligt, er du sikret bløde og smidige hænder.

Undgå smertefulde fingerrevner

Fingerrevner kan gøre frygtelig ondt og skal behandles med det samme, så situationen ikke forværres. De opstår ofte om vinteren, hvor hænderne udsættes for skiftevis varme der fugter og kuldepåvirkning der udtørrer, og rammer både mænd og kvinder. Fingerrevner kommer til udtryk som halvdybe sprækker på fingerens yderste led og kan virke stærkt begrænsende ved aktiviteter og opgaver der kræver brug af hænderne.

Sådan behandler du fingerrevner

Compeed til fingerrevner er et effektivt plaster, der er specielt formet, så det passer til fingrenes yderste led, hvor det behandler revner, sprækker og små åbne sår. Alle Compeeds plastre er udviklet, så de føles som et ekstra lag hud der yder høj fleksibilitet og på ingen måde virker begrænsende for kroppens bevægelsesfrihed.

Danske Cosborg laver en effektiv creme mod fingerrevner med Urea, der virker blødgørende og opløser hudens hornlag, så den hårde, fortykkede hud nedbrydes. Når du bruger cremerne, sikrer du, at revner, ru og sprukken hud heler meget hurtigere.

Et alternativ til plaster og cremer er fingerhætter eller -rør, der lige kan smuttes omkring den udsatte finger og yder effektiv beskyttelse mod fysisk slid og udefrakommende belastning dagen igennem.