Vi holder ferielukket i uge 28, 29 og 30. Vi sender pakker frem til 9. juli kl. 16:00. Du kan sagtens bestille i ferieperioden, og vi sender igen den 2. august.
Gratis fragt ved køb over 399,-
Levering 1-2 hverdage
90 dages returret
5 stjerner på Trustpilot

Varen blev lagt i indkøbskurven

Makeup børster 

Skab det perfekte look med vores lækre makeupbørster. En flot makeup kræver de rette værktøjer og gerne flere forskellige. Vores makeup børster fås i flere modeller, alle designet til at ligge godt i hånden med silkebløde penselhår, der giver en behagelig og nem påføring. Uanset om du er til den lette hverdagsmakeup, et elegant aftenlook eller et dramatisk look med knald på farverne, finder du her redskaberne, der skaber den perfekte makeup.

Makeup børster

Sorter faldende

   

6 vare(r)

Sorter faldende

   

6 vare(r)

Et komplet sæt med makeup børster i høj kvalitet

Makeup pensler er helt essentielle for at kreere det perfekte look, der både ser naturligt ud og som holder hele dagen. Alle, der bruger makeup, bør forkæle sig selv med ordentlige makeup pensler. Med et komplet makeup børste sæt opnår du de bedste resultater til contour, øjenbryn, øjenlåg, kinder og læber og det gør det både sjovere og nemmere at lægge makeup. Hos Hafaro har vi makeup børste sæt med professionelle børster og lækre opbevaringstasker for enhver smag.

Makeup børster i sæt á 6, 12 eller 20 pensler

Man skal endelig ikke gå ned på udstyr – heller ikke når man vil lægge en professionel makeup. Hos os finder du klassiske makeup sæt, som kan hjælpe dig med at lægge en fejlfri makeup. Om det er foundation, pudder, blush, higlighter eller countour du skal påføre, finder du den perfekte sminkebørste til formålet i vores lækre sæt. 

Beauty blender svamp til nem påføring af flydende makeup

Et alternativ til makeup pensler er den fine lille svamp - Beauty Blender. Den dråbeformede makeup svamp har et enkelt design, der letter påføringen af makeup. Den spidse ende anvendes til at blende makeuppen omkring øjne, næse og mund og den brede ende til kinder, pande og hage. Din foundation vil lægge sig smukt og jævnt på huden. Beauty blenderen fungerer bedst, når den er let fugtig. Husk at vaske den med varmt vand og mild sæbe jævnligt.