Gratis fragt ved køb over 399,-
Levering 1-2 hverdage
90 dages returret
5 stjerner på Trustpilot

Varen blev lagt i indkøbskurven

Makeup børster 

Skab det perfekte look med vores lækre makeupbørster. En flot makeup kræver de rette værktøjer og gerne flere forskellige. Vores makeup børster fås i flere modeller, alle designet til at ligge godt i hånden med silkebløde penselhår, der giver en behagelig og nem påføring. Uanset om du er til den lette hverdagsmakeup, et elegant aftenlook eller et dramatisk look med knald på farverne, finder du her redskaberne, der skaber den perfekte makeup.

Makeup børster

Sorter faldende

   

16 vare(r)

Sorter faldende

   

16 vare(r)

Et komplet sæt med makeup børster i høj kvalitet

Makeup pensler er helt essentielle for at kreere det perfekte look, der både ser naturligt ud og som holder hele dagen. Alle, der bruger makeup, bør forkæle sig selv med ordentlige makeup pensler. Med et komplet makeup børste sæt opnår du de bedste resultater til contour, øjenbryn, øjenlåg, kinder og læber og det gør det både sjovere og nemmere at lægge makeup. Hos Hafaro har vi makeup børste sæt med professionelle børster og lækre opbevaringstasker for enhver smag.

Makeup børster i sæt á 6, 12, 24 eller 32 børster

Man skal endelig ikke gå ned på udstyr – heller ikke når man vil lægge en professionel makeup. Hos os finder du eksklusive makeup sæt, som kan hjælpe dig med at lægge en fejlfri makeup. Om det er foundation, pudder, blush, higlighter eller countour du skal påføre, finder du den perfekte sminkebørste til formålet i vores lækre sæt. Nogle af sættene kommer med en taske, så du altid har penslerne samlet èt sted og nemt kan tage udstyret med dig.

Vi har pensler med fiberhår, nylonhår, persian wool eller naturhår. Om du foretrækker det ene eller det andet – vi har udvalget. De professionelle ovalbørster har en helt særlig udformning og en helt unik tæthed i hårene. Du vil ikke fortryde, når du først har prøvet at lægge makeup med disse ergonomiske makeup børster. De tætte, silkebløde fiberhår opsamler og blender makeuppen til perfektion. Det sikrer en ensartet, jævn og fejlfri finish. 

Beauty blender svamp til nem påføring af flydende makeup

Et alternativ til makeup pensler er den fine lille svamp - Beauty Blender. Den dråbeformede makeup svamp har et enkelt design, der letter påføringen af makeup. Den spidse ende anvendes til at blende makeuppen omkring øjne, næse og mund og den brede ende til kinder, pande og hage. Din foundation vil lægge sig smukt og jævnt på huden. Beauty blenderen fungerer bedst, når den er let fugtig. Husk at vaske den med varmt vand og mild sæbe jævnligt. 

Vi anbefaler, at du renser dine makeup pensler og børster med vores superpraktiske Brushegg af silikone, der kan tages på fingrene og har både knopper og riller, der renser penselhårene godt i dybden og sikrer dem en længere levetid.