Gratis fragt ved køb over 399,-
Levering 1-2 hverdage
90 dages returret
5 stjerner på Trustpilot

Varen blev lagt i indkøbskurven

Ønsker du nem og enkel hårfjerning, så tilbyder vi en række produkter og redskaber til hårfjerning, bl.a. hårfjerningscreme, wax strips, bodytrimmer og barbermaskiner. Fælles for vores produkter er, at de kan bruges hjemme hos dig selv – når det passer dig.

Hårfjerning

Sorter faldende

   

26 vare(r)

Sorter faldende

   

26 vare(r)

Få bugt med uønsket hårvækst

Både mænd og kvinder kan godt lide at have et velsoigneret ydre. Derfor er hårfjerning en vigtig del af skønhedsplejen af både krop og ansigt. Det er meget forskelligt fra person til person, om man foretrækker at fjerne hår med voks, creme, trimmer, epilator, barbermaskine eller pincet. Men de fleste foretrækker at fjerne ønskede hår i ro mag hjemme hos sig selv. Hos Hafaro kan du finde flere forskellige typer af hårfjerningsprodukter til både mænd og kvinder.

Hårfjerning til mænd

Den uønskede hårvækst på kroppen hos mænd sidder ofte på bryst, ryg og skuldre. Der findes flere forskellige muligheder for hårfjerning til mænd:

  • Epilering med en trimmer, som klipper hårene af så tæt mod huden som muligt. Vi forhandler en bodytrimmer til mænd med ekstra langt greb, så man kan nå selv de vanskeligste hår på ryggen i et snuptag.

  • Hårfjerningscreme til mænd smøres på huden, virker et par minutter og herefter skylles af i brusebadet. Hbc4men fra Hanne Bang er parabenefri hårfjerningscreme, som holder huden glat i op til en uge.

  • Hårfjerningsvoks til mænd består af voksstrips, der placeres på huden og trækkes derefter af mod hårretningen. Efterbehandlingen består af en beroligende og kølende. Hbc4men fra Hanne Bang holder dig fri får hårvækst i op til 4-6 uger.

  • Til hårfjerning i ansigtet forhandler vi en 5-i-1 barbermaskine, som er det komplette redskab til trimning og barbering af skæg, bakkenbarter og ikke mindst næsehår.

Hårfjerning til kvinder

Kvinders uønskede hårvækst sidder ofte på benene, bikinilinjen og armhulerne. I ansigtet kan kvinder være plaget af hårvækst mellem øjenbrynene, på overlæben og hagen. De mest populære produkter og redskaber til hårfjerning hos kvinder er:

  • Hårfjerningsstrips til hhv. ansigt og krop fra Hanne Bang baseret på en økologisk voks. Huden behandles efterfølgende med en berolige og kølende Azulen olie.

  • Hårfjerningscreme til hhv. ansigt eller krop fra Hanne Bang, som smøres på huden med en lille spatel. Efter et par minutter kan cremen fjernes og der påsmøres en kølende gel. Er man generet af mørke hår, kan man vælge at blege hårene frem for at fjerne dem helt med en blegecreme fra Hanne Bang.

  • En epilator og trimmer med LED-lys til kvinder fjerner effektivt og smertefrit uønskede hår på kroppen. De fleksible skær tilpasser sig kroppens kurver og gør barberingen til en leg.

  • Til ansigtet fås en mini epilator eller pincet med LED-lys, som gør det nemt at fjerne de små hår og dun i ansigtet – og så er de lige til at tage med i tasken.