Levering 1-2 hverdage
Dansk kundeservice tlf. 91 25 21 61
90 dages returret

Varen blev lagt i indkøbskurven

Fedtet og uren hud

Fedtet og uren hud hører ikke kun teenageårene til. Også voksne lider af uren hud og det kan være voldsomt belastende. Det påvirker naturligvis huden, hvis du spiser mange usunde fødevarer, men ofte handler uren hud om kroppens balance og hormoner og især kvinder kan være plaget af uren hud og akne. Alligevel er det afgørende, hvordan du plejer fedtet og uren hud, for denne hudtype kræver noget helt særligt for at porerne ikke stopper til og forværrer problemet.

Fedtet og uren hud

Sorter faldende

   

14 vare(r)

Sorter faldende

   

14 vare(r)

Afrensning af huden forebygger hudorme

Det er vigtigt, at du renser din hud morgen og aften, så den kan komme af med urenheder og talgknopper, også kaldet sebum. Sved, fedt og døde hudceller fylder langsomt dine porer op, så de bliver tilstoppede. Når ansigtet er renset for makeup rester, snavs og forurening, kan din hud bedre absorbere og optage vigtige næringsstoffer fra dine plejeprodukter og holde hudorme, urenheder og bumser fra døren. 

Fjern dine hudorme med en blackhead remover

Hvis du har mange hudorme, er det en rigtig god idé at anskaffe dig en professionel blackhead remover eller hudormefjerner, som det hedder på dansk. For det første undgår du at sprede bakterier fra dine fingernegle til ansigtet, hvilket typisk sker, når du presser hudorme og komedoner ud med fingerspidserne. For det andet kan du komme i dybden på en helt anden måde med et professionelt hudormefjerner sæt, hvor du f.eks. får et komedon spyd i rustfrit stål med en sylespids i den ene ende og et øje eller en løkke i den anden ende. Med den spidse ende kan du prikke hul på en genstridig hudorm og med løkken kan du forsigtigt presse hudormen ud uden at røre med fingrene. 

Blackhead remover – 5 nemme steps

Inden du går i gang med selve processen at fjerne hudorme, skal du klargøre din hud:

1. Start med en grundig ansigtsrens, så du får et helt rent lærred at arbejde på.

2. Damp dit ansigt, så porerne åbner sig. Brug f.eks. en varm vaskeklud.

3. Fjern hudormene som nævnt i afsnittet ovenfor

4. Slut af med at rense huden igen og påføre serum og fugtighedscreme. Vent med makeup!

5. Rens dit hudormefjerner sæt med klorhexidin spray 

Ansigtsmaske til uren hud

Du kan med fordel indføre en rutine, hvor du 1-2 gange om ugen bruger en ansigtsmaske, der renser porerne i dybden. Hos Hafaro har vi et godt udvalg af ansigtsmasker, der fjerner urenheder, skidt og forurening fra huden. Prøv fx en blackhead peel off ansigtsmaske, der trækker hudormene med ud. Vi kan også anbefale Pure & Care’s ansigtsmaske med bambuskul, der fjerner overskydende talg fra huden og renser i dybden.