Levering 1-2 hverdage
Dansk kundeservice tlf. 91 25 21 61
90 dages returret

Varen blev lagt i indkøbskurven

Dermaroller

Trænger huden til en opstramning eller et løft, og skal det se naturligt ud, så prøv en dermaroller. En dermaroller aktiverer hudens naturlige helingsproces og skaber positiv forandring i forhold til rynker, fine linjer, hudpigmentering, akne ar og solskader

Dermaroller

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Dermaroller

En dermaroller, eller skinroller som det også kaldes, er et redskab inden for skønheds- og hudplejeverdenen, som er blevet meget populært på grund af de positive resultater. Dermaroller giver en effektiv behandling af ar (fx fra akne), pigmentskader, fine linjer og rynker, grove porer og strækmærker. De små nåle på dermarolleren laver mikroskopiske skader i huden, som øger blodcirkulationen og stimulerer hudens celler til at regenerere. Ved denne provokation af cellerne, vokser cellerne hurtigere og styrker det øverste hudlag. Det underliggende hudlag stimuleres til at danne mere collagen. Collagen er hudens egen ’filler’, som holder huden spændstig og glat. Med et boost af collagen får du ikke bare en glattere og flottere hud – du forbedrer også hudens bindevæv og struktur.

Dermaroller til ansigt og krop

Dermarollers findes i to udgaver: En til den fine hud i ansigtet og en med et større rullehoved beregnet til kroppen. Behandlingen med dermaroller mindsker rynker, fine linjer, pigmentfejl, ar og grove porer i ansigtet. På kroppen kan dermarolleren sætte ind over for strækmærker, cellulitis, solskader og ar. Behandlingen gør huden i stand til at optage mange flere næringsstoffer. Det betyder, at du får langt større effekt af dine hudplejeprodukter, når du bruger en dermaroller. Til hudforyngende pleje og arpleje anbefaler vi Bio-Oil, der er sprængfyldt med vitaminer og planteekstrakter. Køb fx vores komplette sampak med dermaroller til ansigt, dermaroller til krop og en flaske Bio-Oil. Har du problemer med solskadet hud og pigmentpletter, kan vi anbefale vores sampak med en ZGTS dermaroller, pigmentprodukter fra Cosborg og klorhexidin desinfektion. Denne sampak er særligt egnet til behandling af pigmentpletter.

Gode råd ved brug af dermaroller

Behandling med dermaroller kaldes også micro needling. De små nåle på rullehovedet er lavet af titanium, som holder sig skarpe i lang tid. Det er vigtigt ikke at rulle sit ansigt med en sløve nåle. Læs brugsanvisningen grundigt, inden du går i gang med behandlingen. Det er vigtigt at holde en høj hygiejne ved hjemmebrug af en skinroller. Rullehovedet SKAL desinficeres efter hvert brug med klorhexidin 0,2%. Hænder og hud skal være afrenset, vi anbefaler klorhexidin sæbe. Hos Hafaro kan du købe begge dele, så du er sikker på ikke at sprede bakterier rundt på huden i ansigtet.