Levering 1-2 hverdage
Dansk kundeservice tlf. 91 25 21 61
90 dages returret

Varen blev lagt i indkøbskurven

Brysttape og bh-clips

Nogen gange kræver din påklædning noget lidt andet end den klassiske BH med stropper. Usynlige BH’er eller bryst tape er løsningen, når du skal påføre dig en kjole med bar ryg, dybe udskæringer eller stropløse toppe. Vi har her på siden samlet en række forskellige geniale hjælpemidler til kvinder og deres BH’er. Du kan også finde sweat pads til både mænd og kvinder, der har problemer med armsved der danner skjolder og lugtgener på tøjet.

Brysttape og bh-clips

Sorter faldende

   

2 vare(r)

Sorter faldende

   

2 vare(r)

Du kan føle dig tryg med brysttape under kjolen

Smukke kjoler med flotte udskæringer i ryggen eller dyb kavalergang kræver noget særligt af BH’en. BH’en skal støtte og dække, men må ikke være synlig. Det er næsten umuligt med en almindelig BH, og derfor har vi fornøjelsen af at præsentere dig for et fantastisk alternativ i form af invisible bra – også kaldet brysttape, der både løfter brystet og dækker brystvorten. Pakken består af 12 stk. nipple covers, der skjuler brystvorten og 12 stk. gennemsigtig tape til at løfte brystet med. Brysttape føles behageligt mod huden og kan klippes til alt efter din skålstørrelse. Fashion tape er en dobbeltklæbende tape, du kan bruge til at holde kjolens udskæring på plads ind mod kroppen. 

Sweat pads er et effektivt våben mod svedskjolder

Varme sommerdage, pressede situationer eller cykelturen til jobbet kan resultere i uønskede svedpletter under skjorteærmerne. Sved pads er din ven i nøden. De usynlige Sweat Pads opsuger sveden, før tøjet gør. Samtidig absorberer de også skjolder fra deodoranten og forlænger dermed tøjets levetid. 

Skjul stropperne med BH clips

Alle kvinder kender vist problemet med BH-stropper, der titter ud under den ærmeløse top. Men du kan holde styr på dine BH-stropper ved hjælp af smarte BH clips, som samler stropperne på ryggen, så de holdes på plads. Samtidig giver BH clips ekstra støtte til barmen, så den syner fyldigere. Du kan nemt justere clips’ene, så de passer til fx tanktoppe eller kjoler med en smal rygudskæring.