Levering 1-2 hverdage
Dansk kundeservice tlf. 91 25 21 61
90 dages returret

Varen blev lagt i indkøbskurven

Beauty produkter

Går du op i dit udseende, holder en velsoigneret fremtoning og kan lide at pleje dig selv og din hud på en nem og naturlig måde, har vi masser af lækre produkter at vælge imellem. Gå på opdagelse blandt dermarollers, cellulite massageapparater, ansigtsmasker, hårfjerningsprodukter, spejle og akryl opbevaring og find netop det, der fungerer bedst for dig, din hud og dit hår.

Beauty

Sorter faldende

   

1 til 48 af 187

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

   

1 til 48 af 187

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Få en frisk og sund hud

Huden er kroppens yderste forsvarssystem og skal behandles godt. Den udsættes for mangt og meget, påvirkes nemt og afspejler ret tydeligt, om vi behandler den godt eller dårligt. Huden påvirkes f.eks. af, om vi indtager nok væske, spiser sunde, næringsrige fødevarer, der helst ikke er forarbejdet, ryger, dyrker sol, sover nok eller er stressede. Drømmer du om en flot hud fuld af liv og vitalitet, kan du lave en hurtig tjekliste over ovenstående faktorer. Fungerer den først tilfredsstillende, får du bedre betingelser for at få det optimale ud af din hudpleje.

Opstram huden med en dermaroller

En dermaroller er et effektivt beauty værktøj til at opnå en strammere, glattere, lysere og finere hud. Behandlingen er 100% naturlig og går i al sin enkelhed ud på at man perforerer huden på mikroskopisk plan, der stimulerer hudens cellefornyelse, så den går igang med at regenerere sig selv. En dermaroller findes både til krop og ansigt og kan bruges til at reducere, rynker og fine linjer, solskader, arvæv, strækmærker, akne ar, store porer og pigmentpletter. For at opnå optimal effekt af behandlingen, anbefales det at kombinere med et hudplejeprodukt der er målrettet de resultater, du ønsker at opnå.

I vores beauty kategori finder du både dermarollers, serum og Bio-oil til at efterbehandle med samt klorhexidin til at rense redskaberne med.

Til kamp mod cellulite

Cellulite eller appelsinhud er ophobet fedt der lagrer sig i bindevævet mellem muskler og overhud og ses oftest på baller, lår og overarme. Cellulite kan være arveligt, forekommer både hos slanke og overvægtige kvinder og dukker ofte op i forbindelse med graviditet. Cellulite kommer til udtryk som nopret og bulet hud og kan føles stærkt generende for mange kvinder, hvis de ønsker en glat og stram hud. Men appelsinhud kan faktisk trænes væk. Styrketræning og vandsport er især effektivt, så det er bare om at komme igang. Også tørbørstning der stimulerer blodcirkulationen kan gøre en forskel og det samme gælder massageapparater målrettet cellulite , fordi vibrationer sætter gang i mikrocirkulationen i underhuden, så fedtmolekyler i bindevævet nedbrydes hurtigere.

Hos Hafaro har vi flere forskellige cellulite massageapparater, tørbørster og hamphandsker der kan benyttes i kampen mod cellulite og appelsinhud.