• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601317

Luftfugter - trådløs og genopladelig

På lager - levering 1-2 hverdage
Special Price 150,00 kr.
Regular Price 299,00 kr.

Luftfugter der tilfører mere fugt til luften indendørs og forbedrer dit indeklima. En luftfugter, eller luftbefugter som den også kaldes, afgiver fugt ved hjælp af damp, som skydes op i luften og dermed øger rummets luftfugtighed. Vil du undgå tør luft, er en luftfugter derfor den helt rette løsning. 

En luftfugter er særligt god at bruge om vinteren, hvor luften er mere tør. Det gør den særligt velegnet, hvis du har tør hud eller lider af eksem. Har du meget tør hud, anbefaler vi, at du bruger en luftfugter hele året rundt.

Denne trådløse luftfugter fyldes nemt op med vand og virker i op til 8-9 timer på en 1 liters opfyldning. Luftfugteren kan oplades via det medfølgende USB og har LED indikator der viser opladningen i procent. Luftfugteren har desuden en diskret nattelampe indbygget og er helt lydløs under brug.

Af ABS, PP og silikone. Kapacitet 1L. En påfyldning varer ca. 8-9 timer. Luftfugteren slukker selv, når den løber tør for vand. Måler ca. 11 x 16,5 x 11 cm. Oplades med USB som medfølger. Dansk manual. Kører på ultralyd og er lydløs under brug. Med LED indikator samt lys.

Se alle vores diffusere.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Luftfugter - trådløs og genopladelig
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne