• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601447

Rygstøtte med dobbelt stivere - let

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 279,00 kr.

Rygtøtte af fleksibelt, elastisk materiale med 2 x 2 stivere på 16 cm der giver en let og behagelig støtte af nedre ryg og lænd. Rygstøtten hjælper dig til en rankere og sundere kropsholdning, som er med til at modvirke øm og træt lænd.

Den holdningskorrigerende rygstøtte kan bruges nogle timer ad gangen, når du er aktiv, på lange køreture eller i forbindelse med andre aktiviteter, der belaster rygsøjlen. Bør kun anvendes hele dagen lang, hvis du befinder dig i en akut smertefase eller egen læge har anbefalet det. Anbefales ikke under søvn, hvor musklerne har godt af at hvile. 

Mindsker rygsmerter 

God ved ondt i lænden

Løfter nedre del af rygsøjlen

MED FLEKSIBLE STIVERE

Rygstøtten har 2 x 2 fleksible stivere i ryggen, som giver en stabil og effektiv holdningskorrigering. Føler du dig generet af stiverne, kan de bøjes yderligere og tilpasses den enkeltes fysisk for en bedre komfort.

HOLDNINGSKORRIGERING OG RYGØVELSER

Brug rygstøtten i op til 3-4 timer om dagen men aldrig længere, medmindre andet er aftalt med egen læge, da overdreven brug fører til slappe muskler. Holdningskorrigering bør altid gå hånd i hånd med relevante træningsøvelser, der hjælper med at styrke ryg, lænd og kropsholdning.

  • Af latexfri elastik
  • God, solid velcro
  • Nem at stramme eller løsne

Sådan finder du størrelsen: Mål omkredsen rundt om taljen og dernæst hofterne for at finde det rette mål. Hvis dit taljemål er placeret indenfor de sidste 5 centimer af en størrelse og dit hoftemål er mere en 10 cm større, skal du vælge næste størrelse.

maaleskema 

Indeholder: Let rygstøtte med stivere. Bør håndvaskes ved max 30°C og skal lufttørres ved stuetemperatur. Husk at lukke velcroen under vask og tage stiverne ud først!

Her kan du se hele sortimentet af rygstøtter.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rygstøtte med dobbelt stivere - let
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne