• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601451

Knæbind til høj aktivitet - 1 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 799,00 kr.

Knæbind af blødt, åndbart og elastisk materiale med aluminium stivere der stabiliserer knæet på en sikker måde og tilgodeser et højt aktivitetsniveau samt høj fysisk daglidags belastning. Knæbindet har desuden en anatomisk udformet patellaring, der omfavner og beskytter knæskallen på en behagelig måde.  

Knæbindets konstruktion beskytter både ledbånd og korsbånd og er velegnet ved skade på ledbånd, korsbåndsskade, menisk skade, slidgigt i knæ samt ved andre former for overbelastning og knæskader.

 Mindsker knæsmerter

Stabiliserer knæskallen

 Forhindrer vrid og overbelastning

ELASTISK STØTTE MED STIVERE

Den anatomisk udformede knæstøtte er bygget op omkring 2 lette aluminium stivere, én på hver side af knæleddet, som stabiliserer og støtter effektivt op omkring ledbåndene. Den elastiske konstruktion holdes på plads og stabiliseres af tre brede elastikker med justerbar velcro, der lukkes omkring hængsler, der sikrer optimal komfort. 

BEHAGELIG SILIKONE

Knæstøtten er forsynet med en patellaring, der indvendigt er lavet af silikone, der føles rar mod huden, styrer knæskallen sikkert og pålideligt og mindsker tryk på patella. Denne knæbandage tilbyder en ekstra effektiv stabilisering af knæleddet med sin moderne konstruktion og er særligt velegnet til folk med et højt aktivitetsniveau og tilgodeser både fritid og sport.

  • Perfekt pasform
  • Hængsler til ekstra stabilisering
  • 3-lags elastisk materiale

Sådan finder du størrelsen: Bøj knæet i 90° vinkel og mål omkredsen lige under knæleddet. Ligger du lige på vippen til næste størrelse, kan du med fordel vælge nummeret større.

knae maaleskema

Indeholder: 1 stk. knæbind ekstra aktiv fra Orthoteh med stivere af aluminium der kan bruges på enten højre eller venstre knæ. Vaskes ved 30°C og lufttørres. Husk at lukke velcro inden vask og tage stiverne ud. Af åndbart stof der holder huden tør.

Se hele vores udvalg af forskellige former for knæbind

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Knæbind til høj aktivitet - 1 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne