• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601469

Infrarød saunatæppe 180 x 80 cm - 2 varmezoner

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
995,00 kr.

Infrarød saunatæppe der øger både forbrænding og blodcirkulation og giver dig en afslappet følelse af total velvære i hele kroppen. En infrarød sauna hjælper dig til at komme ned i gear, løsne op for spændinger og slappe helt af. Muskelinfiltrationer, ømhed og smerter, fx gigtsymptomer, kan derfor lindres af den infrarøde varme.

Et saunatæppe er desuden oplagt at bruge efter træning i forbindelse med restitution, hvor det fungerer som effektiv afspænding af muskler og ledbånd.    

Lindrer muskelspændinger og ømhed

Øger din forbrænding

Sætter gang i blodcirkulationen

To uafhængige varmezoner

Dette saunatæppe har 2 separate varmezoner - en i toppen og en i bunden. Det betyder, at du kan indstille temperaturen individuelt og uafhængigt af hinanden alt efter behov. Fx hvis du vil have mere varme omkring fødderne men mindre på overkroppen. 

Brug saunatæppet efter behov 

Uanset om du ønsker at bruge infrarødt saunatæppe som supplement under et vægttab eller til lindring af muskelsmerter, skal du kun bruge tæppet så længe det føles rart. Husk at drikke rigeligt med vand, da du sveder meget ved brug af et infrarød tæppe. Vi anbefaler at bruge det 2-3 gange om ugen i ca. 30 minutter ad gangen, men du er velkommen til at bruge det mere, så længe det føles behageligt for dig.

Saunatæppe med fedtforbrændende effekt

Et saunatæppe hjælper din krop til en øget forbrænding, men ikke et direkte vægttab. En behandling med et saunatæppe virker afslappende og afstressende på kroppens parasympatiske nervesystem, så du fx får en bedre nattesøvn og føler dig mindre stresset i hverdagen.

Det kan mindske forskellige ubalancer i kroppen, som ellers kan stå i vejen for et vægttab. Saunatæppet benytter FIR-teknologi til at fremme din krops naturlige detox proces, hvilket giver en forfriskende og afslappende oplevelse.

Nem fjernbetjening

Til saunatæppet medfølger en trådløs fjernbetjening, som er rigtig nem at bruge. Den har tydelige knapper til op- eller nedjustering af varmen, tænd/sluk knap samt timerfunktion. Vores infrarød tæppe byder desuden på:

  • Åbning med lynlås til armene
  • 2 uafhængige varmezoner i top og bund
  • Timer og justerbar temperatur 35-80°
  • Autosluk efter 30 min.
  • Nemt at folde og opbevare

Indeholder: Saunatæppe med FIR og 2 separate varmezoner. Mål: 180 x 80 x 2 cm. Vejer 4,5 kg. Materiale: 70% polyester, 30% bomuld. Strøm: 650w, 220-240V. Trådløs fjernbetjening inkl. batteri. Ledning til kontrolboks: 140 cm. Kan aftørres med en fugtig klud eller vådservietter. Inkl. dansk vejledning.

Her kan du se hele udvalget af varmetæpper

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Infrarød saunatæppe 180 x 80 cm - 2 varmezoner
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne