• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601237

Indlægssåler med flytbar pelotte til nedsunken forfod - 1 par

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 249,00 kr.

Indlægssåler til nedsunken forfod med flytbar pelotte. Synes du også, det er svært at få en pelotte til at ligge ordentligt i skoen, så har vi fundet løsningen med den mobile forfodspelotte, der er fastgjort med velcro til den medfølgende sål og kan flyttes efter behov. Metoden sikrer, at forfodspelotten placeres nøjagtig der, hvor den hjælper dig og din fod bedst.

Disse forfodspelotte såler består af en ganske tynd og åndbar indlægssål med en flytbar pelotte, der er fastgjort til sålen med velcro. Her får du mulighed for at mærke ordentligt efter, om pelotten sidder korrekt og gør den ikke det, ja så er det bare at flytte lidt på den, indtil du opnår optimal komfort.

Indlægssålerne med forfodspelotte kan tilpasses individuelt og er velegnet ved nedsunken forfod, inflammation i mellemfoden, hammertå og curly toes, hvor de virker trykaflastende og yder støtte under mellemfodsknoglerne.

Pakke med 1 par indlægssåler med forfodspelotter - én til hver fod. Selve sålerne kan klippes til med en saks, så de passer perfekt i skoen.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne