• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601466

Hovedpude med to forskellige sider

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
90 % of 100
399,00 kr.

Hovedpude af blød memoryskum med to forskellige sider, der giver dig hele to puder i én. Hovedpuden er anatomisk profileret, så den på den ene side er udformet til at sove på ryggen, og på den modsatte side er udformet til at sove på siden. 

Hovedpudens anatomiske form sikrer stabilisering og aflastning af nakkehvirvlerne og afspænder samtidig nakke og skuldre, når du hviler på den. Alligevel minder pudens form en hel del om en traditionel hovedpude og kræver derfor ikke nogen lang tilpasningsperiode.

Færre spændinger i nakke og ryg

Effektiv støtte og komfort

Flere muligheder for hvile og afslapning

Allergivenlig memoryskum

Hovedpuden er af memoryskum, som er et let og holdbart materiale, der på baggrund af kropsvarmen altid tilpasser sig den enkelte person. Da husstøvmider ikke kan leve i memoryskum, gør det materialet særdeles allergivenligt.

Høj fleksibilitet med to sider

Hovedpuden har en side med høj profilering, som effektivt støtter nakke og hoved i en fast position, hvis du sover meget på ryggen. Pudens anden side med lavere profilering, støtter nakke og hoved optimalt, hvis du sover meget på siden. Du får derfor en hovedpude med flere forskellige muligheder i forhold til din sovestilling og som måske endda kan hjælpe dig med at skabe et helt nyt og bedre søvnmønster.

  • Aftageligt betræk der kan vaskes
  • Mål: 60 x 40 x 13 cm
  • Tæthed: Blød 

Indeholder: Hovedpude af allergivenlig memoryskum med inderbetræk af 100% polyester samt aftageligt yderbetræk af 40% bomuld og 60% polyester.

Her kan du se hele udvalget af hovedpuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Hovedpude med to forskellige sider
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne