• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601490

Hovedpude med anti age effekt

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
93 % of 100
449,00 kr.

Hovedpude af memoryskum med anti age effekt der kombinerer det bedste indenfor søvnkomfort og hudpleje. Hovedpuden er desuden anatomisk udformet, så den understøtter din nakkehvirvel optimalt, når du sover.

Denne skønne hovedpude er designet til at minimere trykket på sarte områder af ansigtet og forhindrer dermed dannelsen af natlige soverynker. Den er derfor super velegnet til dig, der værner om din hud og gerne vil optimere effekten af serum og natcreme, når du sover og huden restituerer.

 Forebygger soverynker

 Ekstremt trykaflastende

Understøtter ansigtsbehandlinger

Foruden hele 700 luftkanaler, der giver en fantastisk åndbarhed, byder denne anti rynke hovedpude også på to fordybninger, der mindsker tryk på kinder og ører og dermed gør puden særligt velegnet til folk som gennemgår anti-age behandlinger med botox og filler eller plastickirurgi samt medicinske operationer.

Anti age hovedpuden er af allergivenlig memoryskum, som er et let og holdbart materiale, der på baggrund af kropsvarmen altid tilpasser sig den enkelte person og giver en jævn og behagelig vægtfordeling. Allergivenligheden kombineret med den ekstremt trykaflastende opbygning gør desuden hovedpuden velegnet til dig med inflammatoriske hudproblemer såsom eksem og acne.

Indeholder: Hovedpude af allergivenlig memoryskum med inderbetræk af 100% jersey polyester samt yderbetræk af 100% jacquardvævet polyester på overdelen og 50% nylon / 50% polyester på undersiden. Yderbetrækket er aftageligt og kan vaskes ved 30 grader. Mål: 65 x 41 x 10,7 cm.

Her kan du se hele udvalget af hovedpuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Hovedpude med anti age effekt
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne