• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601492

Hovedpude med kølende gel og memoryskum

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
399,00 kr.

Hovedpude af en unik kombination af memoryskum og kølende gel der giver dig en dejlig, frisk fornemmelse, når du sover. Pudens form minder en hel del om en traditionel hovedpude og kræver derfor ikke nogen lang tilpasningsperiode.

Ligesom et køligt soveværelse generelt fremmer en bedre søvn, gør en kølende hovedpude det også. Er du udfordret af overgangsalder, natlige hedeture, varme sommernætter eller er luftcirkulationen i soveværelset lav, så er denne hovedpude det perfekte valg.

Gel overflade med kølende, frisk effekt

 Af formbar memoryskum

Høj åndbarhed og luftgennemstrømning

Hovedpuden er af memoryskum, som er et holdbart materiale, der på baggrund af kropsvarmen nemt tilpasser sig den enkelte person. Husstøvmider kan ikke leve i memoryskum, hvilket gør materialet særdeles allergivenligt.

Memoryskum er desuden utroligt trykaflastende og denne hovedpude støtter derfor nakke og hoved optimalt i en hvilken som helst sovestilling, samtidig med at du får en fantastisk kølende fornemmelse, når du hviler hovedet på den.

Indeholder: Hovedpude af allergivenlig memoryskum og gel. Inderbetræk af 100% polyester samt aftageligt yderbetræk af 75% bomuld og 25% polyester der kan vaskes ved 40 grader. Mål: 60x40x13 cm.

Her kan du se hele udvalget af hovedpuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Hovedpude med kølende gel og memoryskum
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne