• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601288

Hovedpude af memoryskum med ergonomisk nakkestøtte

På lager - levering 1-2 hverdage
379,00 kr.

Hovedpude af memoryskum der støtter særligt op omkring nakke og hoved og sikrer optimal hvile og komfort, når du sover. Hovedpudens ergonomiske udformning sikrer at ansigt, muskler og væv belastes minimalt under søvnen og den særlige nakkestøtte holder hovedet i en position, der fremmer optimal luftcirkulation og ilttilførsel.

Et hoved vejer i gennemsnit 4-4,5 kg og det er derfor vigtigt at benytte en hovedpude, der kan opretholde hovedets tyngde. Her får du en ergonomisk hovedpude der ikke falder sammen i løbet af natten og på den måde undgår du at blive fastlåst i en skæv nakkestilling. Uanset om du sover på siden eller på ryggen, vil denne hovedpude fastholde nakkens naturlige krumning og dermed forebygge, at du vågner op med nakkesmerter.

Hovedpudens lækre opbygning af memoryskum har en langsom rebound effekt, der tilpasser sig den enkelte person. Puden har et centralt hulrum til hovedet med behagelig forlængelse til halsen samt en indsats i hver side, hvor du kan hvile dine arme.

Hovedpude med ergonomisk nakkestøtte af formstøbt memoryskum. Mål ca. 62 x 36 x 14 cm - med blødt, aftageligt, vaskbart betræk.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne