• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601114

Hotel tøfler 3 par der sikrer en god fodhygiejne

På lager - levering 1-2 hverdage
99,00 kr.

Hotel tøfler der er lige til at stikke fødderne i. Du kender dem godt, de praktiske hotel tøfler der ligger sammen med badekåben på udvalgte hoteller. De fine slippers er lige til at hoppe i, når du skal til og fra spaområdet eller hotellets massør. Men langt fra alle overnatningssteder tilbyder denne service, så nu kan du medbringe dine egne sutsko, hvis du gerne vil sikre en god fodhygiejne.

De fleste overnatningsteder har klinkebelagt badeværelse og det kan være en kølig fornøjelse. Men du kan roligt lade de tunge hjemmesko blive hjemme og smide et par hotel tøfler i kufferten i stedet. De vejer og fylder nærmest ingenting og koster ikke mere, end de kan smides væk, når du er færdig med at bruge dem.

Men hvorfor ikke også benytte dem derhjemme? De skønne wellness slippers er rare at futte rundt med i soveværelset, mens du finder tøj og gør dig klar til brusebadet. De er perfekte til dig, der synes, at hjemmesko bliver for klodsede men har brug for noget at stikke fødderne i før og efter badet. En fantastisk måde at skabe lidt hyggelig hotelstemning på i hverdagen. Og har du overnattende gæster, er et par hotel tøfler en fin, lille gestus at forkæle gæsterne med.

Indeholder: 3 par hoteltøfler. Hotel tøflerne er model unisex og kan bruges af alle, både kvinder, mænd og større børn. Onesize str. 38-43. IKKE beregnet som hjemmesko eller til udendørsbrug. Af polyester. Opbevaringspose medfølger, så de nemt kan medbringes på overnatning, ferie og weekendture. Se vores andre hjemmesko.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Hotel tøfler 3 par der sikrer en god fodhygiejne
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne