• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601445

Holdningskorrigerende skulderstøtte - let

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Priser fra 149,00 kr.

Holdningskorrigerende skulderstøtte af fleksibelt, elastisk materiale der sikrer dig optimal bevægelsesfrihed og gør det nemt at tage skulderstøtten af og på.

Skulderstøtten hjælper dig til en rankere og sundere kropsholdning, som er med til at modvirke hovedpine, muskelspændinger og infiltrationer. Anbefales ikke under søvn, hvor musklerne har godt af at hvile. 

Mindsker rygsmerter

Løsner nakkestivhed

Løfter overkroppen

TIL KONTORARBEJDE

Hører du til dem, der sidder og arbejder ved en kontorplads hele eller store dele af dagen, så har du sikkert stiftet bekendtskab med stiv lænd, muskelinfiltrationer og nakkespændinger. En let skulderstøtte som denne hjælper dig til en bedre holdning, så du undgår at falde sammen i overkroppen.

TIL KYPHOSIS OG SCHEUERMANN

Denne holdningskorrigerende skulderstøtte er velegnet ved postural kyphosis og morbus scheuermann, der er relateret til vækstforstyrrelse og dårlig kropsholdning. Det er især noget der rammer børn og unge, og lidelserne behandles med øvelser og holdningskorrigering fx i form af en let skulderstøtte som denne, der kan bæres næsten usynligt under tøjet.

HOLDNINGSKORRIGERING OG RYGØVELSER

Brug skulderstøtten i op til 3-4 timer om dagen men aldrig længere, da overdreven brug fører til slappe muskler. Holdningskorrigering bør altid gå hånd i hånd med relevante træningsøvelser, der hjælper med at styrke ryg, nakke og kropsholdning.

  • Latexfri elastik
  • Behagelige kurver under armene
  • Til voksne, børn og unge

Sådan finder du størrelsen: Mål omkredsen lige under bryst eller brystkasse for at finde det rette mål.

maaleskema

Indeholder: Holdningskorrigerende skulderstøtte med let korrigering. Kan vaskes ved 30°C og skal lufttørres ved stuetemperatur. Husk at lukke velcroen under vask.

Her kan du se hele sortimentet af skulderstøtte.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Holdningskorrigerende skulderstøtte - let
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne