• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601190

Holdningskorrigerende lændestøtte til siddende arbejde

Produktet er ikke på lager
Special Price 35,00 kr. Regular Price 129,00 kr.

Holdningskorrigerende rygstøtte i smart og nytænkende design der både kan bruges hjemme eller tages med på job. Rygstøtten hjælper dig med at opretholde en korrekt kropsstilling, så du undgår at falde sammen i ryg og lænd. Den holdningskorrigerende rygtræner klikkes fast ved knæene, er nem at tage på, når du sidder ned og kan bruges uanset om du sidder på en kontorstol, spisestuestol, taburet, lænestol, sofa m.m.

Den holdningskorrigerende rygstøtte kan justeres med op til 70 cm. og er både polstret i taljen og på knæene, så den føles behagelig at have på. Rygstøtten er bærbar, kan foldes sammen og omdannes til et praktisk etui med hank og lynlås, der lige kan smuttes ned i tasken - her er simpelthen tænkt på det hele.

Holdningskorrigerende rygstøtte af polyster 1680D, nylon og skum. Mål: 19,5 x 17 x 6 cm.

BONUS INFO: døjer du med hovedpine? så tjek om du sidder ordentligt ved computeren, for det er nemt at sidde og falde sammen i ryggen, når du taster. Sidder du først og "hænger", kommer nakkemusklerne på overarbejde, når de skal bruge uforholdsmæssig mange kræfter på at holde hovedet oppe. Et hoved kan veje op til 5 kilo, så en fremskudt siddeposition kan hurtigt give overbelastede nakkemuskler, derfor er det vigtigt, at du husker at rette dig op.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne