• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601449

Holdningskorrigerende rygstøtte - ekstra stærk

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Priser fra 799,00 kr.

Holdningskorrigerende rygstøtte med stærk elastisk kompression og 4 fleksible metalstivere, hvoraf 2 sidder på hver sin side af rygsøjlen med en længde på hele 42 cm der stabiliserer både nedre samt øvre del af ryggen. Rygstøtten er desuden forsynet med elastik omkring skuldrene, der hjælper med at skyde brystet frem og skuldrene tilbage og sikrer fuld rygstøtte.

Den holdningskorrigerende rygstøtte kan bruges nogle timer ad gangen, når du er aktiv, på lange køreture eller i forbindelse med andre aktiviteter, der belaster rygsøjlen. Bør kun anvendes hele dagen lang, hvis du befinder dig i en akut smertefase eller egen læge har anbefalet det. Anbefales ikke under søvn, hvor musklerne har godt af at hvile. 

Lindrer rygsmerter

 Løfter korpus effektivt

Afhjælper krumbøjethed

DEGENERATIV RYGSYGDOM

Denne holdningskorrigerende rygstøtte stabiliserer hele rygsøjlen og er velegnet ved osteoporose og degenerativ kyphosis, postoperativ behandling efter en operation samt ved andre degenerative rygsygdomme, der skaber forandringer på ryghvirvlerne. 

HOLDNINGSKORRIGERING OG RYGØVELSER

Brug rygstøtten i op til 3-4 timer om dagen men aldrig længere, medmindre andet er aftalt med egen læge, da overdreven brug fører til slappe muskler. Holdningskorrigering bør altid gå hånd i hånd med relevante træningsøvelser, der hjælper med at styrke ryg, lænd og kropsholdning.

  • Af latexfri elastik
  • Med dobbeltlukning
  • Kan strammes eller løsnes efter behov

Sådan finder du størrelsen: Mål omkredsen rundt om taljen og dernæst hofterne for at finde det rette mål. Hvis dit taljemål er placeret indenfor de sidste 5 centimer af en størrelse og dit hoftemål er mere en 10 cm større, skal du vælge næste størrelse. 

maal taljen

Indeholder: Ekstra stærk rygstøtte med lange stivere. Bør håndvaskes ved max 30°C og skal lufttørres ved stuetemperatur. Husk at lukke velcroen under vask og tage stiverne ud først!

Her kan du se hele sortimentet af rygstøtter.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Holdningskorrigerende rygstøtte - ekstra stærk
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne