• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601202

Holdningskorrigerende rygstøtte bambus - stærk

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 399,00 kr.

Holdningskorrigerende lændestøtte der styrker lændemuskulaturen og reducerer og forebygger lændesmerter. Lændestøtten har justerbar velcrolukning samt justerbar elastik i begge sider, der gør det muligt at skabe det rette tryk og optimal, individuel støtte alt efter behov. Som ekstra stabilitet er der påsat 2 fleksible stivere på hver side af rygsøjlen, så du opnår et korrekt lændesvaj.

Den holdningskorrigerende lændestøtte indeholder desuden bambus trækul teknologi med selvopvarmende egenskaber, der aktiverer din egen kropsvarme. Varmen øger blodcirkulationen, som leverer proteiner, ilt og næringsstoffer til det område, du ønsker at behandle - i dette tilfælde lænden. Er du hævet, kan bambus trækul svinge i temperatur og i stedet give en kølende effekt.

Denne holdningskorrigerende lændestøtte er velegnet til dig, der sidder meget ned i løbet af dagen, har det med at falde sammen i ryggen eller døjer med en slap kropsholdning. Holdningskorrigering hjælper til at holde fokus på at rette ryg, skuldre og lænd.

Indeholder: justerbar lændestøtte af 45% bambus trækul viskose, 25% bomuld, 13% spandex, 17% elasthan. Skal håndvaskes/iblødsættes i ca. 10 minutter i varmt vand og skal efterfølgende lufttørre. Lændestøtten anbringes i solen eller under en spektrum lampe ca. én gang om måneden i en times tid. Vil du opnå optimale resultater fra bambus trækul teknologien, bør lændestøtten anvendes direkte på bar hud.

Se alle vores holdningskorrigerende rygprodukter.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne