• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Førstehjælp og aflastning til fødderne

Fødderne er kroppens platform, men vi glemmer ofte hvor vigtige vores fødder er og hvor meget de skal bære rundt på hele livet igennem. Det skaber udfordringer for de fleste - før eller siden.

Sunde fødder danner grundlag for et godt fysiske velbefindende, og trives faktisk bedst uden fodtøj, hvor de kan få lov at brede sig, bevæge sig frit og få masser af luft. Det er f.eks. den mest effektive måde at slippe for at få en ligtorn eller vabler på. Sagt med andre ord, i langt de fleste tilfælde er det faktisk fodtøjet, der giver ømme fødder og skaber alle problemerne.

Fodlidelser findes der mange af og ofte er det individuelt, hvordan de kommer til udtryk. Vi har listet nogle af dem her, og viser dig hvilket aflastnings muligheder der er for at lindrer eller forebygge lidelserne. 

Få hjælp til følgende:

Har du brug for gode råd og vejledning omkring vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 91 25 21 61 eller sende en mail til kundeservice@hafaro.dk, ligesom du altid er velkommen til at gå på opdagelse blandt vores mange lækre fodprodukter.