• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Rabatkoder og Gode tilbud hos Hafaro 2024

rabatkode Hafaro

Er du på jagt efter en rabatkode til Hafaro? Så må vi desværre skuffe dig, for det finder du ikke! Vi har heller ingen abonnementer eller gebyrfælder – du betaler kun den pris for varen, som du ser på skærmen.

Mange kunder spørger efter rabatkoder, når de handler hos os. Men på hafaro.dk har vi faste lave priser hele året rundt og gør ikke forskel på vores kunder.

Black Friday hos Hafaro
Hos Hafaro.dk har det ingen betydning for prisen, hvilken dag du køber dine varer. Du kan derfor give dig god tid til at finde det du søger. Hos os finder du heller ingen specielle tilbud i forbindelse med Black Friday, Cyber Monday, Singles Day osv. men kan roligt forvente, at prisen er den samme uanset hvilken fredag eller mandag, du handler hos os, om det er morgen, middag eller aften.

Det er altid muligt at gøre et godt køb
Selvom vi hverken har rabatkoder eller Black Friday tilbud, er der stadig mulighed for at gøre et godt køb. Vi sælger nemlig løbende en række produkter til ekstra gode priser. Det kan skyldes at vi har købt ekstra mange hjem eller at varen udgår af sortimentet. 

Et par gange om måneden sender vi vores nyhedsbrev ud med nyheder, prisnedsættelser samt gode råd og tips til fornyet energi og et godt velbefindende. Du er velkommen til at tilmelde dig nederst på siden, og kan naturligvis til enhver tid afmelde dig igen.

Har du brug for gode råd og vejledning omkring vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 91 25 21 61 eller sende en mail til kundeservice@hafaro.dk, ligesom du altid er velkommen til at gå på opdagelse blandt vores mange lækre produkter.