• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601339

Gigthandsker 2 stk. med patenteret tråd - kort

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
93 % of 100
Priser fra 249,00 kr.

Gigthandsker med patenteret celliant™ tråd fra Reflexwear® er videnskabeligt bevist til at kunne forbedre hændernes sundhed på følgende punkter:

Reducerer smerter og neuropati

Holder hænderne varme

Øger blodcirkulationen

Garnet som anvendes til gigthandskerne er unikt og lavet af mineraler, der ikke kan vaskes ud.

Celliant™ tråden er udviklet på baggrund af årtiers erfaring kombineret med den nyeste teknologi og netop det, gør Celliant™ til én af de mest videnskabeligt testede tråde på markedet.

Resultatet er et par super lækre gigt handsker med et utrolig blødt skaft, der ikke strammer og med en ekstrem flad syning, hvilket sikrer optimal komfort.

Dette gør samtidig gigthandskerne velegnede til folk med nervesmerter, diabetes og særlig sensitivitet. De øger ilt niveauet i hud og muskelvæv. Hanskerne kan hjælpe med at øge sårheling. Der er også mange som bruger dem om natten, fordi de opnår en mere rolig søvn.

De aktive mineraler i Celliant™ tråden formales til partikler, der er mindre end en enkelt mikron - 100 gange tyndere end et menneskehår.

Mineralerne genbruger og omdanner kroppens egen strålevarme til infrarød energi. Celliant™ trådens egenskaber giver en oplevelse af handsker med varme, som har en positiv effekt på gigt i fingrene, herunder leddegigt og slidgigt i fingrene. De er temperaturregulerende.

Materiale: 97% Celliant™, 3% spandex. Vaskes på vrangen ved 30 grader. Celliant™ er udviklet af førende eksperter indenfor medicin, fysik og biologi.

Sådan finder du den rigtige størrelse:

maal haand

Se vores udvalg af håndledsbind og håndledsstøtter

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Gigthandsker 2 stk. med patenteret tråd - kort
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne