Gratis fragt ved køb over 399,-
Levering 1-2 hverdage
90 dages returret
5 stjerner på Trustpilot

Varen blev lagt i indkøbskurven

Støttestrømper og flysokker

Støttestrømper er et godt hjælpemiddel til at forebygge blodpropper, åreknuder og vand i benene. De giver et let pres på ben og ankler, hvilket øger blodcirkulationen og afhjælper hævede ben. Det er særligt relevant at bruge specialstrømper, hvis du døjer med ophobning af væske (ødemer) i benene, der kan opstå i forbindelse med graviditet, overvægt, kredsløbssygdom, stillesiddende jobs eller flyrejse.

Støttestrømper og flysokker

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Forskellen på støttestrømper og kompressionsstrømper

Der kan være mange grunde til at bruge specielle strømper. Men det er vigtigt at kende forskellen på kompressionsstrømper og støttestrømper - og hvornår du skal bruge hvad. Begge typer strømper har til formål at presse musklerne og veneklapperne i benene sammen. Dermed forbedres blodets tilbageløb til hjertet og transporten af væske i lymfesystemet.

Støttestrømper er til raske ben

Kompressionsstrømper er et hjælpemiddel til mennesker med sygdom i benene, som kræver speciel behandling. Kompressionsstrømper ordineres af lægen og kan bevilges af kommunen i henhold til Serviceloven.

Støttestrømper er til raske ben, hvor man har brug for at forebygge skader som fx blodpropper og åreknuder hos gravide. De kan også bruges til at reducere risikoen for blodpropper hos nyopererede eller sengeliggende patienter. Der er også mange, der køber støttestrømper for at undgå hævelser eller uro i benene, når man skal sidde ned i længere tid. Disse strømper kaldes ofte også flystrømper eller rejsestrømper, fordi de kan afhjælpe problemer med benene under lange rejser med fly, tog eller bil.

Støttestrømper lindrer smerter og hævelser

Hos Hafaro forhandler vi et fint udvalg af støttestrømper, som lægger et mildt og behageligt pres og reducerer hævelser og smerter i benene. Støttesokkerne giver mild til medium kompression og dækker fødder, ankler og lægge. Det kan være forskelligt fra model til model, om kompressionen er størst ved anklen eller længere oppe af benet. Læs produktbeskrivelsen, så du finder den rette strømpe til dit behov. Strømperne kan bruges hver dag (eller efter behov) med eller uden fodtøj. De er også effektive under træning eller restituering. Specialstrømper kan vaskes ved 30 grader i maskinen eller i hånden. Støttestrømper er både til mænd og kvinder og fås i flere størrelser og i enten sort eller natur.