Gratis fragt ved køb over 399,-
Levering 1-2 hverdage
90 dages returret
5 stjerner på Trustpilot

Varen blev lagt i indkøbskurven

Indlægssåler

Den rigtige indlægssål kan gøre en kæmpe forskel for dine fødders velbefindende. Såler findes i mange varianter, og hver især kan de noget særligt, som gør dem egnede til at opfylde forskellige behov. Hos hafaro har vi såler med svangstøtte, trykpunkter og magnetterapi, pelotter, affjedrende gel, 3-D effekt og meget mere. Kig sortimentet igennem og find de såler, der passer bedst til dig.

Indlægssåler

Sorter faldende

   

20 vare(r)

Sorter faldende

   

20 vare(r)

En ordentlig indlægssål er vigtig

Langt fra alle sko er født med en ordentlig indlægssål, når man køber dem, og vælges oftere på baggrund af et smart design, fremfor praktisk anvendelse og ergonomi. Vil du gerne sikre det bedste for dine fødder, skal du vælge fodtøj med aftagelige indlægssåler, så du nemt kan skifte dem ud, hvis ikke de opfylder kroppens behov.

Gel såler mindsker overbelastning i knæ, lænd og ryg

Hører du til dem, der står eller går mange timer om dagen, er stødabsorbering og god affjedring ikke til at komme uden om. Hvert skridt du tager, sender stød fra underlaget op igennem dine fødder videre til knæ, lænd og ryg og det kan mærkes i kroppen. Indlægssåler af gel har høj affjedring og forhindrer stød og jag i at forplante sig til kroppen på samme måde. Går du f.eks. på betongulve, stengulve eller asfalt er et par stødabsorberende såler et musthave.

Øg blodcirkulationen med magnetsåler

Har du trætte ben og sovende fødder kan et par indlægssåler med trykpunkter og magnetterapi sætte fut i blodomløbet igen. Massageknopperne masserer fødderne, når du går og står og stimulerer kroppen nede fra og op. Når kroppens magnetiske felter er svækket, kan det medføre dårligt blodomløb og så kan magnetterapi hjælpe til at styrke det igen. Kombinationen af massageknopper og magneter resulterer i et par såler der øger blodcirkulationen og reducerer led- og muskelsmerter.