• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601249

Ergonomisk hovedpude med profilering til hoved og nakke

På lager - levering 1-2 hverdage
Special Price 150,00 kr.
Regular Price 249,00 kr.

Ergonomisk hovedpude af memoryskum med særlig profilering til nakke og hoved, der giver en jævn fordeling af hovedets tyngde og er særligt velegnet til dig, der foretrækker at sove på siden. Hovedpuden giver plads til nakkens og hovedets konturer og fremmer en korrekt kropsholdning, der giver optimal hvile og en bedre søvnkomfort.

Hovedpudens specielle udformning mindsker nakkestivhed, hovedpine og skuldersmerter. Den profilerede form og memoryskummets fleksibilitet giver en god muskelafspænding og minimerer en skæv liggeposition, hvor hovedet har tendens til at falde forover eller bagover med stive, spændte muskler til følge. Den ergonomiske hovedpude har desuden profilerede luftkanaler i skummet, der giver en bedre åndbarhed.

Hovedpuden har aftageligt velour betræk med lynlås, der kan vaskes ved 40 grader samt et fast inderbetræk der beskytter selve puden. Det er muligt at benytte et alm. hovedpudebetræk af bomuld, uden at det forringer hovedpudens ergonomi. Af memoryskum med profilering og luftkanaler. Ca. 44 x 30 x 7/11 cm.

Se hele vores sortiment af ergonomiske hovedpuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ergonomisk hovedpude med profilering til hoved og nakke
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne