• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601199

Epsom salt velegnet som badesalt - 1500 gram

På lager - levering 1-2 hverdage
119,00 kr.

Epsom salt der kan bruges til et opkvikkende fodbad til trætte, ømme fødder, men også er fødevaregodkendt som kosttilskud og kan bruges indvortes, hvis du har fået anbefalet en magnesium kur af din læge.

Epsom salt kan bruges til meget forskelligt. Har du for eksempel en nedgroet tånegl, anbefaler vi, at du blander Epsom salt i dit fodbad, da det har en positiv effekt, ligesom det også kan bruges forebyggende. Har du hævede, ømme fødder efter en lang dag på benene, døjer du med hård hud under hælene eller ømme trædepuder, kan du få fornyet energi med et fodbad med mineralbaserede salte, så også her kan du med fordel benytte Epsom salt.

Er du den heldige ejer af et badekar, kan du forkæle dig selv med et karbad blandet op med æteriske olier og Epsom salt eller du kan blande salt og olie og lave din egen bodyscrub. Også dine planter kan have gavn af lidt Epsom salt, der fungerer fantastisk som gødning.

Epsom salt indeholder egentlig ikke salt men består af ren magnesium sulfat, der er et naturligt og livsvigtigt mineral, der ligner salt til forveksling og deraf har fået sit navn. Se vores andre produkter til at få flotte fødder.

Ingredienser: Magnesium Sulphate Heptahydrate 1500g.

 


 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Epsom salt velegnet som badesalt - 1500 gram
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne