• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601096

Elektrisk fodfil - luksus model til hård hud

På lager - levering 1-2 hverdage
279,00 kr.

Elektrisk fodfil SkinCare Silky fra Bamba i ergonomisk luksus design der er nem at bruge. Døjer du med slem hård hud under fodsålerne eller på hælene, kan du komme det til livs med denne fodfil. Den elektriske fodfil fungerer trådløst med genopladeligt lithiumbatteri med op til 90 minutters brugstid og er inkl. ledning, der både fungerer som oplader til batteriet når fodfilen er slukket eller som strømforsyning, når batteriet er afladet. Det smarte NonStop-system sikrer, at fodfilen også kan medbringes på ferie og weekendture. Den elektriske fodfil indeholder 2 forskellige filehoveder, et fint og et groft, der kan skylles under rindende vand efter brug. Fodfilen har en praktisk LED indikator på håndtaget, der blinker, når fodfilen oplades og skifter til fast lys, når den er fuldt opladt - det tager ca. 1,5 time. Her får du en virkelig effektiv fodfil i et moderne, afdæmpet og ergonomisk design.

Anvendelse: Lad batteriet helt op, inden du bruger den elektriske fodfil første gang. Vælg det filehoved der passer bedst til mængden af hård hud under fodsåler eller hæl og fil områderne uden at lægge pres på apparatet. Fil med cirkulære bevægelser og et let tryk henover det ønskede hudområde uden at bevæge filen for hurtigt.

Det er ikke nødvendigt at forbehandle huden ved at tilføre fugt inden brug af den elektriske fodfil, da det vil reducere effekten. Fjern kun det øverste, døde hudlag, så huden ikke mister sin naturlige beskyttelse. Afslut behandlingen ved at smøre fødderne med en god fodcreme. Se alle vores produkter til fjernelse af hård hud.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne