• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601280

Elastikbind til forfod og svang med justerbar velcro

På lager - levering 1-2 hverdage
99,00 kr.

Elastikbind med justerbar velcro til fleksibel optapening af svang og forfod til diffuse og uspecifikke smerter i vrist og forfod. Elastikbindet er velegnet, hvis der er tale om et bredt område med smerter i forfoden, hvor man ikke er i stand til at identificere, nøjagtigt hvor smerten sidder.

Man bruger betegnelsen"åben fod", fordi det er den følelse, man kan have i foden, men det er ikke en decideret medicinsk betegnelse.

 Mindsker ømhed og smerter

 Behagelig kompression

Perfekt til forfod eller svang

"Åben fod" er en fornemmelse af at vrist eller forfod udvides/åbnes og smerterne begynder, når man har gået lidt og forsvinder næsten helt, når man hviler fødderne. Smerterne og fornemmelsen skyldes en udvidelse af de små ledbånd, og stammer oftest fra svækkede muskler. Selvmassage med en bold kan derfor også være en effektiv løsning.

Elastikbindet er også velegnet ved Plantar Fasciitis - hvor led, muskler og nerver i svangsenen er overbelastet med hælsmerter til følge. Elastikbindet fungerer da som svangstøtte og alternativ til optapening af svangen.

Indeholder: 2 stk. elastikbind i one-size der kan bruges både på højre eller venstre fod. Kan vaskes med koldt vand og neutral sæbe - bør

Se alle vores produkter indenfor svangstøtte. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Elastikbind til forfod og svang med justerbar velcro
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne